Свържете се с нас

Таблоид

Строителството на новият корпус на училището в Дъбница напредва, изпълнителите от „Билдинг Компани“ ЕООД вече са на втората плоча

Публикувано

на

Строителството на  пристройката – допълнителен учебен корпус на ОУ“ Христо Ботев“ в гърменското село Дъбница напредва  осезаемо .

Изпълнителите от  „Билдинг Компани“ ЕООД с управител Бисер Узунов  вече  са на втората плоча  и бързат в уговореният срок да предадат  обекта .

Проектът, който се изпълнява в училището в село Дъбница , както писа Топ Преса   е на стойност  228 000 лева.

С осигурените от правителството на Бойко Борисов средства , в момента се  извършва пристрояване на Основно Училище „Христо Ботев“ в гърменското село Дъбница, което вече е тясно да побира  учениците от Дъбница и съседните села .

„В края на месец септември ще предадем на училището и община Гърмен готовият обект. Строителните дейности предвиждат изграждане на триетажна пристройка с допълнителни класни стаи и други помещения  към съществуващата училищна сграда. Строителните дейности се движат в поставените срокове „ коментира управителят на дружеството Бисер Узунов който е   почти всеки ден на обекта и следи за качественото му изпълнение .

Както писа  Топ Преса , кмета на община Гърмен  Минка Капитанова, директора на училището в Дъбница ,Илия Цацев и изпълнителя Бисер Узунов  на  8-ми юли тази година  направиха първата  копка  с което дадоха старта на строителството по разширяване на учебното заведение в село Дъбница.

коментара

Таблоид

Националната асоциация за защита на земеделските стопани излезе с декларация по повод случващото се в Община Кресна

Публикувано

на

Ние членовете на новоучредената „Национална асоциация  за защита на земеделските стопани“  изразяваме силното си безспокойство от случващото се в Община Кресна и настояваме:

  1. Адекватни действия от всички държавни институции и местни власти.
  2. Органите на МВР да установят  безспорно  дали намереният труп на домашно прасе е от стопани от района, а не е подхвърлен.
  3. Да не се предприемат никакви действия  за унищожаване на здрави животни.
  4. Органите на БАБХ да не се вживяват в репресивен орган и налагат изисквания с зони за евтаназия на здрави животни или изисквания за усвояване на месото докато случая не бъде изяснен окончателно.
  5. Предупреждаваме че напрежението сред земеделските стопани е огромно и всяка провокация, неясни и необосновани действия крият риск от неговата ескалация.

 

Призоваваме всички земеделски стопани от област Благоевград, при възникване на въпроси и неяснота по проблеми засягащи стопанствата им, без значение от вида животни или култура която отглеждат, да се обърнат към членовет на „НАЗЗС“ по места.

 

16.08.2019                                                                  Борислав Симеонов член на УС на „НАЗЗС“

Благоевград                                                                 Венцислав Кавазов член на КС на „НАЗЗС“

Йордан Василев съучредител на „НАЗЗС“

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Заблуден шофьор влезе със съборяни в тревните площи на Бачиново

Публикувано

на

Лек автомобил на “Общински гори”-Хаджидимово бе засечен в тревните площи на парк Бачиново. Колата съпровождала група съборяни, които се събрали на обяд на барбекюто срещу езерото.

На излизане от тревните площи шофьорът е спрян от полицейски патрул. На водача ще бъде съставен акт за нарушаване на забраната за навлизане на автомобили в зоната на парка.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ