Да помогнем на вдовица с две деца от Благоевград!

От един месец в Благоевград върви акция в помощ на Македонка П., която е вдовица от 5 години, отглежда сама двете си деца Михаела и Антон. Семейството живее в дом в окаяно състояние.
След публикация в социалните врежи на Любима Илиева добри хора от Благоевград помогнаха и направиха каквото можаха. Хора от цяла България се обединиха , за да може семейството да има уютен и приятен дом, но сега отново имат нужда от помощ, тъй като ремонта е наполовина. Този път става въпрос за фирма, която да направи дограмата и банята. Някой недоброжелател е излъгал и сега апартамента стои без прозорци и е без душ.

Затова отново една  вот нашите групи  в социалната Л. Илиева отново публикува апел към благоевградчани да помогнат:

Група благоевградчани се организирахме да направим ремонт на самотна вдовица с две деца.Благодарение на сериозните ни спонсори Мария Сръндачка ,която ни набави всички материали за ремонта успяхме да направим всичко стаи ,който бяха в окаяно състояние. Благодарение на прекрасните ни приятели Мария Колибарска,Димитър Дренкарски,Дани, Бубата и анонимният ни дарител на обзавеждането се шпаклова всичко и се нареди 70кв ламинат.До тук прекрасно,но от седмици насам не можем да продължим .Преди месец се появи фирма за дограма взе размерите и повече нито ни вдигат телефона,нито ни връщат обаждането .Оставихме жената и децата на течението тъй като разбихме кухненската и холната дограма,също така бяхме подлъгани и за банята,разбихме я,направихме вик и гипсокартон и децата останаха без душ вече седмици .Апела ми към благоевградчани е ,ако някой си сменява и има за изхвърляне стара дограма,ще бъдем благодарни да ни я подари,а що се отнася за банята ще се опитаме да съберем пари за да се плати на майстор.

Който желае да помогне може да се свърже с  Любима Илиева в социалната мрежа.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене