Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 6 август

Публикувано

на

ОВЕН

Вторник се характеризира с делова сполука, но ще ви върви в осъществяването и на личните намерения. Ще получите предложение за работа по специалността си, и то при отлични условия. Никой няма да се опитва да наруши избрания от вас стил на живот.

ТЕЛЕЦ

Изглеждате нервни и притеснени, но вторник ще ви зарадва с добри новини. Ако работите упорито, може да очаквате повишение в работата, което е свързано и със скок на заплатата. Възможно е общо начинание да пострада от несъгласията между вас. Размяната на груби думи само ще влоши положението.

БЛИЗНАЦИ

Не се впускайте в нови начинания, занимавайте се с обичайните си ангажименти. На преден план ще стоят културните мероприятия. Работещите Близнаци може да усетят, че самочувствието им се е сринало. Застрашени сте от ядове и конфликти. Не поставяйте целите си над всичко.

РАК

Започвате напрегнати работната седмица, като вторник ще ви сюрпризира с неприятна промяна в обстоятелствата. Овладявайте амбициите и изчаквайте, обмислете добре ситуацията. В личен план ще имате възможност за любовна връзка с човек, към когото отдавна изпитвате не само симпатия, но и чувства.

ЛЪВ

Търпеливостта и настойчивостта на Лъвовете в постигането на набелязаната цел ще им донесе успех във вторник. Денят идва с трансформации, като най-ярко те са изразени по отношение на любовния живот, но за някои Лъвове засягат финанси. Не сте предпазени от известни проблеми, но принципно шансът е на ваша страна.

ДЕВА

Днес Девите ще имат възможност да приведат в ред дълго отлаганите си дела. Във вторник отношенията ви с началниците значително ще се подобрят, може да получите и неочаквана премия. Денят фиксира ядове относно някои промени, засягащи домашно-семейните дела. Не са изключени и материални неволи на тази основа.

ВЕЗНИ

Вторник изисква от Везните максимално себераздаване на работното място. Ще ви се удаде своевременно да решите поставените задачи само в случай че лично се заемете с тях. За мнозина Везни интимният живот е в застой. Ако любовта има първостепенно значение за вас, се очертават приятни събития и новости.

СКОРПИОН

Скорпиони, проявете изобретателност и положете усилия и ще отстраните всички пречки по пътя на успеха на работното си място. Възможно е някои от вас да напуснат работа заради конфликт с началниците, ще се почувствате унизени. Изгодни са контактите ви днес, но трябва да проявите максимална дипломатичност.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците, които напоследък обмислят нова операция, ще я доведат до успешен край и своевременно ще получат полагащото им се възнаграждение. Вторник идва с промяна, която в повечето случаи ще коства неприятности. Наблюдават се както в частния живот, така и в работата. Не вземайте прибързани решения.

КОЗИРОГ

Във вторник сте заобиколени от мошеници и егоисти, които гледат как да се възползват от вас. Внимавайте! Това може да се отрази на репутацията ви. В работата ви се наблюдават трансформации, които дават надежди за по-добро материално осигуряване. Очакват ви романтични изживявания с обекта на вашите желания.

ВОДОЛЕЙ

Днес трябва да вземете важно решение, което вероятно ще се отрази на кариерата ви. Огромните усилия, които сте хвърлили, за да спечелите финансовата си независимост, ще дадат резултат. Най-общо казано, денят ви възнаграждава за търпението, положените труд и усилия. Особено приятно ще се чувствате в семеен кръг.

РИБИ

Предстои ви досадна работа, чиито резултати ще видите в далечно бъдеще. Никак ентусиазирано не започвате работната седмица. Срещите и контактите са с приоритет в програмата ви. Някои от вас може да са претърпели загуба и сега ще търсят утеха в общуването с околните. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени. Не се подвеждайте по обещания.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН

Няма нищо по-лесно постижимо днес от успеха за родените под Овен. Въпреки това, ако наистина се стремите към реализация, трябва да се съобразите с условията и особеностите на средата, в която ще действате и която е позната за вас, но променлива.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете далеч от сплетни и спорове. Избягвайте конфликтите и вършете личната си работа. Мошениците и вас няма да отминат, ако им дадете възможност да проявят долната си природа. Имате добър късмет и той няма да ви изостави, но и вие се постарайте. Не се залавяйте с финансови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес Слънцето напуска вашия знак и навлиза в следващия, а това означава, че ще се активизирате като социални индивиди в работата, финансите и контактите. Засилва се и мисловната ви мощ, която не трябва да използвате неконвенционално. Забравете хитроумните действия, подлостта, измамата, задкулисните домогвания.

РАК

Ако се захванете днес с финанси, те ще ви създадат много грижи, а усилията ви ще бъдат напразни. В професията и останалата делова дейност ще имате успех, ако слушате собствените си мисли. Върху вас е спуснат огромен късмет, осъществяването на който е извън съмнение.

ЛЪВ

Твърде успешен ден е сряда, а личната ви активност е гаранция за успехите. За съжаление някои от вас са слабо волеви днес и ще се провалят, ако не вземат делата си в ръце. Слабостите, които можете да допуснете са: неправилно организиран ден, измама от колега, коварна постъпка от страна на партньор или съдружник.

ДЕВА

Неизвестността ви довежда до отчаяние и парализира желанието за действия при много от вас, докато при други представители на знака действа тъкмо обратно и ги принуждава да прибързват, да обръщат гръб на личната си методика в работата, довежда до грешки и хаотично движение.

ВЕЗНИ

В сряда вашият успех може да достигне небивала висота и едва ли ще се наложи на някои от Везни да си служат с нечестни начини за осъществяване на намеренията. Ако тръгнете по този път, действието ще бъде повторено срещу вас от противоположната страна. Става въпрос за дълго отлагани финансови операции.

СКОРПИОН

Негативното влияние не отминава и вас, днес то е особено вредно за Скорпионите. От необмислените ви и прибързани действия ще се възползват противниците ви и ще ви нанесат финансови вреди. Сряда създава превъзходни възможности за печалби от всякакъв вид. Те са най-изразителни в службата.

СТРЕЛЕЦ

Не си позволявайте дори и дребна лъжа днес в деловия живот, защото тя ще бъде разкрита. Внимавайте! Сряда може да ви донесе големи неприятности. Професионалният ден е добър, на пътя ви не съществуват непреодолими трудности и ще постигнете успех. Вие също не сте застраховани от неправомерни действия и измама.

КОЗИРОГ

Днес ще успеете да промените тягостната обстановка в службата си и да постигнете лично спокойствие. Имате две финансови възможности – искате увеличение на заплащането си или провеждате финансова операция с приятел. И в двата случая е налице измама. Трябва упорито да държите на искането си и ще го получите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес са в двойствено поведение, склонни да излъжат и заблудят околните. Към професионалните ви дадености и перфектност се стреми едно лице. Каквото и да ви обещае, не се съгласявайте, защото ще ви измами. Най-лесно ще се измъкнете чрез дипломатичност. Днес не бива да се доверявате и на приятелите си.

РИБИ

Сряда е прекрасен ден за вас и освен че делата ви ще вървят превъзходно, мнозина ще си “отворят” очите и ще видят истинските лица на заобикалящите ги. За вас започва плодотворен период в деловия живот, в контактите и личните отношения. Всичко зависи от нагласата ви. Много важна може да се окаже една среща в приятели.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 20 август

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник ще доказвате настойчиво правото си в службата и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Вторник по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в служебния ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни и служебни неприятности.

РАК

Във вторник вашите успехи се ограничават само в сферата на служебните задължения. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти. Ще бъдат нарушени контактите ви.

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти във вторник са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към служебната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Вторник е изпълнен с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните във вторник. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти. Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви остави.

КОЗИРОГ

За повечето от Козирог вторник предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Вторник е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ