Кеворк Кеворкян с писмо до Кошлуков

Преди малко прочетох дописката на Васил Петев  „Кой ограби БНТ?“ – NBOX.BG. Ако още не си я прочел – направи го. И след това се обади на главните редактори на  по-известните медии – и ги помоли да препечатат дописката. Ако откажат, значи и те са в кюпа, така сами ще си го признаят.

Направи дописката достояние и на хората от БНТ – те заслужават да знаят, кой ги мами и краде. Кой им готви некролога от години.

БНТ е виждала/изтърпяла всичко от всякакви негодници – обаче някакъв Тупарев да е новият „Кръстник“, вече е прекалено. Дори и да е бил довереник на Цветанов.

Популяризирай дописката „Кой ограби БНТ“ – това ще ти е клетвата, че няма да бъдеш същият като предишните директори. И няма да позволиш да те превърнат в кукла на конци.

Поискай САМ ревизия на последните пет мандата преди твоя. Да уволниш шефката на Новини Пръмова – кукличката на Първанов, не е достатъчно. Тя и следващите директори трябва да отговарят за далаверите през последните 15 години.

Мрете да показвате по телевизиите – включително и БНТ – някакви клетници за незначителни нарушения.  Обаче за десетките милиони, профукани от директори на БНТ – нищо.

И за какво ги търпяха – за да изглеждат цветановци  по-умни? Е, оказаха ли се изобщо умни?

Дръж тупаревци на пушечен изстрел разстояние от БНТ. Нищо не могат да ти направят – освен да се опитат да те купят. Надявам се обаче, да не влезеш в калната им локва.

А ако е вярно, че председателката на СЕМ/Съвет за електронни медии е била секретарка на Тупарев – прекъсни всякакви отношения със СЕМ. СЕКРЕТАРКА!

Ако си мълчиш, ще станеш техен затворник – но ти си бил в истински затвор – за разлика от тия подлоги, които извадиха душата на БНТ. Не се съобразявай със случайнци – колкото и да е поразена държавата от тях, имаш шанс, всеки има шанс, да се пребори с тия нещастници.

Послепис за читателите.
Знам, че БНТ отдавна загуби запазеното си място в сърцата ви. Наясно съм също, че си имате предостатъчно грижи, за да ви занимава провала на една толкова важна институция. Но, все пак, имайте едно на ум, когато се опитват да ви поучават. И вразумяват.

 Кеворк Кеворкян, Фейсбук

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене