Свържете се с нас

Таблоид

Радост в Кресна: Асфалтираха нови 8 улици в града

Публикувано

на

264 852 ЛЕВА ЗА АСФАЛТИРАНЕ НА „МАЛЕШЕВСКА“, „МОРАВСКА“, „ЛЮТИ ВРЪХ“, „ДАМЕ ГРУЕВ“, „ОГРАЖДЕН“, „ОТЕЦ ПАИСИЙ“, „ПИРИНСКИ БОР“ и „ЯГОДА“ В КРЕСНА

Новоасфалтираните улици зарадваха живущите на улиците „Малешевска“, „Моравска“, „Люти връх“, „Даме Груев“, „Огражден“, „Отец Паисий“, „Пирински бор“ и „Ягода“ в общинския център от значима промяна в техния стандарт и качество на живот. Поредното изпълнено обещание от кмета, г-н Николай Георгиев, е факт, благодарение на капиталов разход от общинския бюджет в размер на 264 852 лева ! Така, общият обем на бюджетните инвестиции в благоустрояване на улици ще надхвърли 850 хиляди лева!

Важно е да отбележим и винаги ще го подчертаваме, че за разлика от своя предшественик, г-н Георгиев не си позволи нито веднъж по време на своя мандат да разреши извършване на асфалтополагане там, където не е подменена подземната инфраструктура.

„За мен е много важно община Кресна да продължава системно да инвестира в подобряването на местната инфраструктура и така да осигуряваме все по-високо качество на живот за моите съграждани. През изтеклата 2018 г. подменихме водопровода на изброените 8 улици и сега е време да завършим започнатото, а средствата и тогава бяха от капиталовите разходи на община Кресна“ заявява кметът.

коментара

Таблоид

Националната асоциация за защита на земеделските стопани излезе с декларация по повод случващото се в Община Кресна

Публикувано

на

Ние членовете на новоучредената „Национална асоциация  за защита на земеделските стопани“  изразяваме силното си безспокойство от случващото се в Община Кресна и настояваме:

  1. Адекватни действия от всички държавни институции и местни власти.
  2. Органите на МВР да установят  безспорно  дали намереният труп на домашно прасе е от стопани от района, а не е подхвърлен.
  3. Да не се предприемат никакви действия  за унищожаване на здрави животни.
  4. Органите на БАБХ да не се вживяват в репресивен орган и налагат изисквания с зони за евтаназия на здрави животни или изисквания за усвояване на месото докато случая не бъде изяснен окончателно.
  5. Предупреждаваме че напрежението сред земеделските стопани е огромно и всяка провокация, неясни и необосновани действия крият риск от неговата ескалация.

 

Призоваваме всички земеделски стопани от област Благоевград, при възникване на въпроси и неяснота по проблеми засягащи стопанствата им, без значение от вида животни или култура която отглеждат, да се обърнат към членовет на „НАЗЗС“ по места.

 

16.08.2019                                                                  Борислав Симеонов член на УС на „НАЗЗС“

Благоевград                                                                 Венцислав Кавазов член на КС на „НАЗЗС“

Йордан Василев съучредител на „НАЗЗС“

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Заблуден шофьор влезе със съборяни в тревните площи на Бачиново

Публикувано

на

Лек автомобил на “Общински гори”-Хаджидимово бе засечен в тревните площи на парк Бачиново. Колата съпровождала група съборяни, които се събрали на обяд на барбекюто срещу езерото.

На излизане от тревните площи шофьорът е спрян от полицейски патрул. На водача ще бъде съставен акт за нарушаване на забраната за навлизане на автомобили в зоната на парка.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ