Свържете се с нас

Новини

Професия: оплаквачка от и срещу Пеевски

Публикувано

на

Придворната журналистика в сайта на олигарха Прокопиев – „Дневник“, отново рони сълзи

Този път – по повод новия шеф на Специализираната прокуратура Димитър Франтишек Петров. В стремежа си да се натегне пред своя издател, дежурната оплаквачка от и срещу Пеевски – Петя Владимирова, този път даже не си прави труда да задава виртуални въпроси, от чиито отговори не се интересува. Както по времето, когато подтичваше по заръка на господаря си след депутата Делян Пеевски, уж за да го атакува с въпроси. Вероятно си спомняте, че когато имаше възможност да му зададе всички въпроси, които иска, раболепната прокопиева слугиня си глътна граматиката и не можа да си спомни написаните опорки. Затова сега Владимирова директно асимилира опорната точка и си признава, че тя и себеподобните й критикуват прокурор Петров, защото е разследвал издателя на „Дневник“ и „Капитал“. Всички го знаем! От години „Дневник“ и „Капитал“ са си заслружили срамната репутация на най-несвободните медии в България. Те са бухалки, които млатят „врага“ по волята на своя господар.

Журналист с опита на Владимирова е наясно, че в държавата няма и не трябва да има недосегаеми личности. Въпреки опитите на олигарха Прокопиев да се изживява като ангел небесен, когото всички прокурори в държавата се опитват да набучат на копията си. Безмерна наглост и падение е един млад прокурор да бъде атакуван, че е бил командирован от Софийската районна прокуратура в Софийска градска прокуратура. Ако Владимирова вижда в това някакъв нередност, какво ли би казала за небивалия кариерния растеж на бившата благоевградска адвокатка Гергана Христова – Коюмджиева, която наскоро обслужи газовия барон Сашо Дончев със странно съдийско решение. Убийственият анализ за този казус вероятно е в главата на Владимирова и пръстите я сърбят да го напише, но в „свободната“ медия, която работи, това няма как да се случи. Бихме могли да нахвърляме и ние разни въпроси към Владимирова, но основният е един – кога за последно е писала нещо, което да не прилича на конспект от опорки. Няма нужда да отговаря. Отдавна трябва да е било.

коментара

Новини

Започна подновяването на пътната маркировка в Гоце Делчев

Публикувано

на

Процесът ще завърши до 15-и септември

В община Гоце Делчев започна опресняването на хоризонталната пътна маркировка. С предимство са пешеходните пътеки в близост до училищата и детските градини. Обновяването трябва да завърши до началото на новата учебна година.

Все още се очаква АПИ да изпълни обещанието си и да направи промяна на организацията на движението в кръговото кръстовище, намиращо се в началото на града. Преговорите са водени по искане на Общинската администрация.

С решение на Общинската комисия по безопасност на движението две улици в града неотдавна станаха еднопосочни – част от улица „Одрин“ – от кръстовището с ул. „Скопие“ до кръстовището с ул. „Кирил и Методий“, и улица „Крива паланка“ – от кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“ до кръстовището с ул. „Охрид“.

коментара

Продължете с четенето

Новини

На вниманието на Община Благоевград! Г-н Камбитов, не влагайте повече пари в детска площадка „Индиански кът“!

Публикувано

на

Г-н Камбитов, моля не влагайте повече пари  в тази детска площадка. Беше много хубава наистина, но посетителите на кръчмата до нея и живущите в близките блокове са решили, че имат право да използват дъските за барбекю. Гладен народ, какво да го правиш. Не мисля че е от безпаричие, защото мъжете които съм виждал да пекат кюфтета там не са цигани или вехтошари. Просто манталитета на българина е такъв…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ