Учителката Стойна Москова от Първо ОУ Св.Св. “Кирил и Методий „ в Гоце Делчев е одобрена да участва в Националната конференция .„Насърчаване на четенето 2019“във Велико Търново

От  31 юли -02 август 2019 г. в град Велико Търново ще се проведе Национална конференция „Насърчаване на четенето 2019“, организирана от ЦРЧР – Националната агенция, управляваща за България най-голямата европейска програма за образование и обучение, младеж и спорт „Еразъм+”.

В конференцията ще вземат участие учители от училища и детски градини, директори, библиотечни работници, университетски преподаватели, студенти и творци, които ще имат възможност да се срещнат с колеги от цялата страна, да обменят идеи и представят своя опит под формата на презентации, ролеви игри и дискусии.

Тази година и Първо основно училище См.Св. „Килил и Методий“ в Гоце Дерчев ще има свой представител на  важната за образованието Национална конференция във Велико Търново , съобщиха от школото . Елитното гоцеделчевско училище ще е  представлявано  от г-жа  Стойна Москова, която е вече  одобрена след представянето си което бе на  тема „Четене и комуникация“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене