Вълшебна сватба като истинска Хавайска приказка вдигна на дъщеря си Михаела гоцеделчевският бизнесмен Михаил Зортев и изключителната му съпруга Дафина /СНИМКИ/

С още едно новобрачно семейство  в събота се увеличи  красивият ни град Гоце Делчев . Прекрасният Никълъс от Нова Зеландия си взе за съпруга красивата Михаела Зортева  която е дъщеря на един от първите бизнесмени в града  който развива  успешен  хотелиерски и ресторантьорски бизнес . Той и  находчивата му съпруга  Дафина са собственици на емблематичният  комплекс „Барото“ където бе и приказната сватба които двамата  организираха за страхотните си деца ,Михаела и Никълъс .

Никълъс и Михаела живеят и работят в Лондон . Тяхната сватба ще бъде помнена  още дълго  от всички сватбари  които  ги поздравиха и заедно с тях вдигнаха много наздравици  за  успешен и щастлив брак.

Двамата младоженци  подписаха гражданският си брак в Гоце Делчев , а  кмета на общината Владимир Москов на изключително тържествената и  пищна церемония им  брачното  удостоверение и знака на  Гоце Делчев .

„Радвам се да приветствам  Никълъс ,неговите близки  и приятели от Нова Зеландия в родния град на Михаела –Гоце Делчев .

Нашият прекрасен град е наследник на древния град Никополис ад Нестум, който е основан през 11 век .

Горди сме ,че живеем в град с богата култура и традиции ,известен от древността като духовен и търговски център .

Вярвам ,че ще се влюбите в нашия град и неговите хора  и за теб Никълъс  , а и за твоите близки ,той ще се превърне във втори роден дом , се обърна към младоженеца  в словото си градоначалника на Гоце Делчев Владимир Москов.

Трогателното и много съдържателно  послание и заръка на кмета Москов към прекрасните Михаела и  Никълъс в първият им брачен ден и на вълшебното им тържество на любовта им бе :

„По често си казвайте Обичам те ! защото това са вълшебни думи ,които казани от сърце могат да изтрият всяка лоша дума и бликнала сълза .

Ценете моментите в които сте заедно , подкрепяйте се и си помагайте !

Позволете ми днес ,да ви направя и първия семеен подарък , който е дълбоко символичен и емоционален.

Връчвам ви знака на града който да ви напомня за красивия и китен  Гоце Делчев .

Михаела и Никълсън ,където и да сте за напред , не забравяйте родният си град , пожелавам ви винаги да се връщате в него щастливи и изпълнени с радост .На добър час, бяха искрените пожелания на градоначалника .

На пищната церемоня младоженците си казаха пред всички най- съкровените думи и си обещаха да се обичат , взаимното им присъствие да ги прави щастливи до дълбоки старини както и да се радват на красиви и умни като тях  двамата  дечица.

До олтара на любовта бизнесмена Михаил Зартев развълнуван заведе своята прекрасна Михаела и я повери на Никълсън който заяви пред всички гости че  е най- щастливият мъж  щом негова съпруга  е чаровната Михаела .

Шаферите – кумове  и красивите шаферки бяха най добрите приятели на младото семейство ,всички дошли специално за сватбата им от Нова Зеландия  и Лондон .

Приятелите на Никълъс в тяхна чест  изиграха страхотен ритуален новозелански танц  с който изправиха на крака  всички сватбари в уникалният ресторант в който всички се чувстваха като във вълшебна приказка .

Съпругата на Мишо Зортев , Дафина буквално се беше раздала до край както в украсата ,подредбата , вкусната сватбена гощавка и  в невероятната програма с която  показа на гостите от Нова Зеландия  много българско ,от носии до  талантливи танцьори ,изпълнители и  групи които до малките часове веселиха гостите на пищното сватбено тържество на Михаела и Никълъс . Новозеланските гости много бързо  схванаха българските ритми и заедно с всички  изиграха всички български хора.

Приятел на Никълъс от Нова Зеландия беше пътувал повече от 30 часа от островите в сърцето на Тихи океан за да  стане част от най- щастливия ден на красивите  младоженци.

Михаил Зортев и майката на Никълъс пък бяха сред най -щастливите хора на света.

На сватбата на  порасналите си деца,  Михаил Зортев  поведе към дансинга красивата като фея булка , а майката на  младоженеца  изтанцува със своя исполин най красивият си и вълнуващ танц.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене