Свържете се с нас

ВИДЕО

Пети регионален ловно-рибарски събор, проведоха в събота, в землището на село Попови Ливади /ВИДЕО/

Публикувано

на

Да се провежда ежегоден ловно-рибарски събор е инициатива на Ловно-рибарски съюз „Сокол“, гр. Гоце Делчев от преди пет години. Традиционно, на съборът и тази година участваха и ловните сдружения от Петрич, Сандански, и Разлог.

С полагане на венци и цветя пред паметната плоча на лобното място на Яне Сандански и паметникът на Гоце Делчев в село Попови Ливади, бе дадено началото на съборът на ловджиите и риболовците от пиринския край. Преклонение пред двамата пирински герои изразиха: Светата Неврокопска митрополия, ловните сдружения В Гоце Делчев, Петрич, Сандански и Разлог, депутати в 44-то Народно събрание, кметове на съседни общини, директори и началници на полиции, на районни служби за противопожарна безопасност и защита на населението, директори на Държавни ловни стопанства и Държавни горски стопанства, представители на ловните дружинки от района и граждани.

Тази година, традиционният събор бе посветен на 105 години организирано ловно движение в градовете Гоце Делчев и Петрич. Председателят на КС на Националния Ловно-рибарски съюз в България, Стойчо Гергьовски приветства съборяните и връчи специални възпоменателни плакети на сдруженията в Гоце Делчев и Петрич.

„Ние сме много горди от дейността на нашите приятели от ловното сдружение в Гоце Делчев за това, което правят за опазване на природата и дивеча в съседният ни район“, каза Йоанис Полихрониадис, председател на Ловна федерация „Северна Гърция и Македония“.

Председателят на ЛРС в Долна Митрполия, Валери Ангелов, прочете поздравителен адрес  от името на сдружението до инициаторите на събора, като отправи  специални поздрави към дружествата на Гоце Делчев и Петрич по повод 105 години на организирано ловно движение в двата града.

„Трябва уважение към хората които полагат много усилия за опазване на природата и дивеча на територията на общината и района, каза кмета на общ. Гоце Делчев, Владимир Москов.

Съборът на Попови ливади, иницииран от ЛРС „Сокол“ гр. Гоце Делчев е една прекрасна традиция която адмирирам от все сърце“, каза председателят на КС на НЛРС – „СЛРБ“, Стойчо Гергьовски.

За доброто настроени на събора се погрижиха обичаните певици: Ирина Паскалева, Боряна Карпузова, Мария Христова и Крисия Димитрова и певците: Георги Жбантов и Димитър Куршумов при акомпанимента на оркестър „Щуро маке“ с ръководител Здравко Георгиев.

 

коментара

ВИДЕО

Американци спечелиха баскет турнира в Гоце Делчев при мъжете. Вижте другите победители в статията /ВИДЕО/

Публикувано

на

Проведе се седмото издание на Баскет купата на Гоце Делчев в памет на треньора Славчо Мълчанков. Тази година организацията бе подета от Зорница Мълчанкова наследник в треньорската професия на баща си и общинския съветник, бивш баскетболист и съосновател на турнира Димитър Бояджиев с подкрепата на Община Гоце Делчев.

Зорница Мълчанкова се обърна към участниците и гости на турнира за да сподели щастието си от факта, че са дошли тук за да уважат нея, турнира и нейният баща.

При голяма посещаемост преминаха срещите на общо 16-те отбора, които играха за медалите тази година, а турнира уважиха и НБА звездата Джими Хънт и негови приятели от САЩ, които също се включиха с отбор, който не срещна голяма конкуренция от другите 5 мъжки отбора.

При момичетата до 12 години с победа се поздрави отбора  „Яворов“ с деца на Зорница Мълчанкова  съставен от Антония Рускова, Илияна Гюргайкова и Румяна Дамбалова.

А при момчетата до 12 години купата вдигна отбора на Голдън Стейт в състав Борислав Христов, Лазар Шоколарев и Иван Сърбаков.

Така след много емоции, организатори, участници и публика се разделиха с обещание да се видят под коша отново през 2020 година за 8-ми пореден път.

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Тази седмица във вестник “ Топ Преса “ /ВИДЕО/

Публикувано

на

 • СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ! Кандидат- кмет лежал в лудница???? » СЛЕД СЕМЕЙНИ ВОЙНИ И НАСИЛИЕ, СИСТЕМНИ ИЗНЕВЕРИ, СЪПРУГАТА МУ
  ГО НАПУСНАЛА, ТОЙ Я ТОРМОЗЕЛ… ИЗКРЕЙЗИЛ И ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯ!
  » ОБЩЕСТВОТО СЕ ПИТА – КАК ТАКА ЧОВЕК
  С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА?
 • Атакист, давал обществени поръчки на дъщеря си като шеф на ВиК, ще е кандидат за кмет на община Кресна от ГЕРБ?!
 • Братя Галеви почват вендета
 •  ГОДИНИ БЕЗ ВАНГА, А ЧУДЕСАТА ОЩЕ СЕ СЛУЧВАТ
 • Скандал с измамна заплаха за земетресение от Гърция!

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ