34 годишна водачка от Гоце Делчев, спипана с рекордните 1,77 промила алкохол зад волана отнесе три годишна условна присъда и глоби след споразумение

Районен съд Гоце Делчев осъди 34 годишна  жена от Гоце Делчев за шофиране в нетрезво състояние .

Решението на съда е “Лишаване от свобода” за срок от 3 месеца. На основание чл.66, А.1 от НК изпълнението на наложеното наказание „Лишаване от свобода” се отлага за срок от 3 години, считано от влизане в сила на сключено споразумение .

36 годишната обвиняема Й. А. К. ог Гоце Делчев бе осъдена от Районен съд Гоце Делчев затова ,че на 06.07.2019 година, около 01:15 часа след полунощ , по булевард „Гоце  Делчев “ в град Гоце  Делчев  е управлявала лек автомобил марка и модел „Ситроен Ц3“  с концентрация на алкохол в кръвта си  1,77 на хиляда,установено по надлежния ред от проверяващи полицейски служители от РУ Гоце Делчев .Освен условната присъда на обвиняемата Й. А. К.,съдът наложи и наказание  „Лишаване от право да управлява моторно превозно средство” за срок от 3 месеца, глоба в размер на 100 лева както и да плати всички разноски и такси по делото .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене