Основната версия за жестоката смърт на Д. Канатов от Борово е самоубийство

Започвалото от късно снощи разследване за страшният инцидент в гоцеделчевското  село Борово при който след срязване с ъглошлайф в областта на гръдния кош и сърцето  почина 43 годишния Димитър Канатов , клони към самоубийство .

Ужасната си смърт Канатов е бил подготвил и се е случила през деня н ранния след обяд но той е бил открит от неговия брат  вечерта когато  семейството се готвело за вечеря и въпреки многократните викания Димитър не е слязъл за вечеря. Тогава се наложило брат му да влезе в етажа на Димитър през терасата защото входната му врата била заключена  и заварил страшната гледка .

Мъжът лежал на леглото си  с разрязан гръден кош  и вече издъхнал а работещият ъглошлайф бил вързан за стол до леглото му .Предполага се че преди  жестокия инцидент Димитър Канатов и употребил и значително количество алкохол.

Предните дни той рязал дюшемето за да прави ремонт в етажа си , коментират запознати който  споделят че при повечето случаи когато Димитър работел в етажа си  заключвал врата и не допускал никой докато работи . Бил по- скоро не контактен , избягвал хората и не бил никак разговорлив. Починалият по особено жесток начин Димитър Канатов от гоцеделчевското село Борове не е бил семеен , живеел в една къща с майка си и брат си .

Сигналът за трагичната смърт е бил подаден  в РУ Гоце Делчев от семейството на починалият  мъж снощи късно а разследващите са  правили огледи и са работили по случаят  до след полунощ.

Днес трупът на Димитър Канатов ще бъде обследван от съдебен лекар който ще потвърди или ще отрече първоначалната версия за самоубийство . Разследващите са работили и по други версии , за  спъване по време на работата  и падане върху ъглошлайфа  и др.

 

 

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене