Андон Тодоров, който си иска „ресто“ парите, дарени за кръста и „Пирин“, е „моралният стожер“ на отбора!

„СТРУМА“, СТИГА СТЕ МУ ВЗИМАЛИ ПАРИТЕ! ПАДАТЕ!

 

По повод зачестилите спекулативни твърдения и манипулации около издръж­ката на ОФК Пирин, разпрос­транявани от общински съ­ветници, визираме Дончо Тодоров, който е от така нареченото „опозиционно ядро“ в местния ОбС, от фут­болния отбор „Пирин“ раз­пространиха отворено пис­мо, в което казват:

До заинтересованата Об­щественост,

До всички привърженици на ОФК „Пирин“ ЕООД Благоев­град,

Уважаеми приятели,

Във връзка със зачестили­те спекулативни, мнителни и на моменти алогични изказ­вания по повод случващото се в ОФК „Пирин“ ЕООД Бла­гоевград, ръководството на клуба, както и представител­ката на настоящия основен спонсор „Емирейтс Уелт“ г-жа Ива Уорън, бихме иска­ли да заявим следното:

Всички подробности около намеренията на „Емирейтс Уелт“ бяха категорично из­ложени на предходната се­сия на ОбС Благоевград и могат да бъдат прочетени в съответните протоколи.

Отново по време на сеси­ята от 28.06.2019 бе съоб­щено, че детайлният бизнес план, който се изработва и в момента, ще бъде публично достояние най-късно в нача­лото на следващата седмица.

От самото обявяване на намеренията и от началните разговори с ръководството на ОФК “Пирин” ЕООД Бла­гоевград, „Емирейтс Уелт“ изразява желанието си за партньорство с Община Бла­гоевград, която е стопанин на цялата спортна инфраструкту­ра в областния център. Още веднъж, няма по-желан партньор за „Еми­рейтс Уелт“ от Община Бла­гоевград.

Към момента, ОФК “Пи­рин” ЕООД Благоевград и „Емирейтс Уелт“ имат склю­чен един договор за рекла­ма, както и два договора за дарение.

Политическата обстанов­ка не е фактор при взимане­то на решението от страна на „Емирейтс Уелт“ за влиза­не в разговори за развитие­то и управлението на ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград. Това е един дълго обмислян и планиран ход, чиито мо­мент за реализация настъпи в момента в който фирма­та-спонсор бе готова за това.

“Емирейтс Уелт” привет­ства всички амбициозни футбола в Благоевград, и ще подкрепя всячески и всич­ки, които работят в тази по­сока, за да може ОФК “Пирин” ЕООД Бла­гоевград да бъде фак­тор не само на нацио­нално, но и на меж­дународно ниво.

ДОНЧО, ЗЛА­ТА КАЛОЯН И ПРОЗВОД­НИТЕ ИМ – С ОСНОВНА ЦЕЛ ДА СЪСИПЯТ ПИРИН ЗА ДА МОЖЕ ДА ГРАДАТ СТРАТЕГИ­ИТЕ СИ ЗА ВЛИЗАНЕ В МЕСТНАТА ВЛАСТ!

Ваня ГЕ­ОРГИЕВА

ОФК „Пирин“ и пробле­мите около издръжката му бяха удобна тема за някои общински съветници, визи­раме Злата Ризова, Калоян Ханджийски, Андон Тодоров и производни, проблемите на отбора бяха дискутира­ни с псевдозагриженост на почти всяка сесия. Когато с дружни усилия община, ръководство на „Пирин“ ре­шиха един тежък проблем, намирайки “Емирейтс Уелт”, започнаха мнения и комен­тари в обратната посока -кои са, какви са, предиз­борен ход ли е и то от хора, които не са дали нито лев за издръжката на отбора, нито пък знаят къде е вхо­да на стадиона в областния център. Целта е видима – развитието на Благоевград на Пирин, е трън в очите на въпросната ОПГ, която има основна цел да се докопа до властта, да си върне бизне­са с апартаментите и имот­ните далавери.

Висшата степен на лице­мерие и загриженост, про­явявана от оформилите се като опозиция общински съветници дразни както феновете на орлетата, така и обществеността. През страниците на вестник Стру­ма, те погре­баха „Пирин“ с новия му бла­годетел, още преди да се е видяло какво ще се случи. Не прави чест на Струма да им взема па­рите при поло­жение, че зна­ят истината. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ, ТОВА СЕ ПРА­ВИ ОТ ЧОВЕК, КОЙТО СИ ИСКА „РЕСТО“ ПАРИТЕ, ДА­РЕНИ ЗА ПИ­РИН! ВИЕ ПРЕ­ЦЕНЯВАЙТЕ ДАЛИ ДА МУ СЛУШАТЕ ПЛАТЕНИТЕ ГЛУ­ПОСТИ В НЯ­КОИ МЕДИИ! Оказва се, че тези псевдорадетели май не са доволни от това, че с но­вия благо­детел има надежда пред ОФК „Пи­рин“, на­дежда за спасе­ние и връ­щането на благоевград­ските любимци в големия футбол.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене