Хороскоп за 10 юли

ОВЕН

Спънките ще бъдат големи за Овните почти през целия ден. Съвсем незначителна е вероятността да постигнете желаното от вас, но не се отказвайте от по-нататъшна борба. С течение на времето проблемите ще бъдат разрешени и изискват методична работа. Няма да има напредък в разрешаването на спор около реституиран имот.

ТЕЛЕЦ

Сряда се явява неприятна за делови действия. Проблемите на мнозина са свързани с конкретни професионални задължения и средата на работа няма да ви помага или облекчава. Слабо се очертават известни възможности в сферата на финансите. Дейността на бизнесмените от Телец се намира във временен период на застой.

БЛИЗНАЦИ

В сряда вашето честолюбие е силно изразено и ще създаде грижи на някои представители от знака. Сега са застрашени дипломатичните ви способности и не е най-доброто време за провеждане на преговори или друг вид делови ангажименти.

РАК

Голяма част от Рак са силно обезпокоени във връзка с бизнеса или професията и причините са основателни. При други от вас става въпрос за съдебно дело, а личната ви позиция е нестабилна. Мислете логично върху проблемите и не прибързвайте със заключенията.

ЛЪВ

Сряда е неудовлетворителна и много от решенията и делата на мнозина ще се развиват по нежелателен начин. Проблемите имат делова характеристика. Неуспешни ще бъдат и деловите контакти, а някои ще се сблъскат с непреодолими административни трудности.

ДЕВА

Девите са преизпълнени с мисловна енергия и трескаво търсят изход от неприятностите и проблемите, които ги обкръжават от всички страни. Плановете и проектите, които правите, лесно могат да пропаднат. Други действат прекалено самонадеяно и достигат до същия резултат.

ВЕЗНИ

Днес трябва да бъдете най-внимателни към здравословното си състояние. Сега то е доста крехко и трябва да се погрижите за него. Деловата сряда активизира мнозина от вас в търсене на нови решения или конкретни действия относно професионални и бизнес ангажименти. Засилено е и творческото начало в работата.

СКОРПИОН

Възможностите на Скорпионите са добри, но това на практика е почти без значение и стои далече от истинските реализации. Мнозина ще прекарат деня в обстановка на обърканост, разминаване на срещи и неосъществени проекти. В сряда не бива да разчитате на късмет в ангажименти в сферата на финансите.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелците има много проблеми за решаване и почти всички са неотложни. Вероятността да постигнете задоволителни резултати не е голяма. Все пак действията ви няма да бъдат съвсем лишени от положителен напредък. Трябва да бъдете много внимателни към предложения за бързо и лесно справяне с проблеми.

КОЗИРОГ

Проблематична е сряда за Козирог. Проблемите ви не са малки, а възможностите за действия днес са ограничени. Мнозина от вас допускат едни и същи грешки в периодична последователност. Днес мнозина от вас могат да станат лесна жертва на измама. Внимавайте, не се доверявайте на всеки, бъдете бдителни.

ВОДОЛЕЙ

Непродуктивен ден е сряда за Водолеите, изпълнен с неприятности и объркани ситуации. От една страна, няма видими препятствия за делови или лични реализации, но от друга – нещата просто не вървят. По различни причини се оказва невъзможно осъществяването на заплануваните контакти. Самите вие може да пропуснете среща. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

РИБИ

Днес Рибите могат да се надяват на помощ от страна на близки хора. Въпросите, които трябва да решавате, при повечето от вас са свързани с повече време за достигане до окончателни резултати. За някои денят е успешен за започване на нова работа. Финансовият проблем при вас е остър, но днес не можете да постигнете придобивки. В личен план внимавайте с действията и постъпките си. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене