Два търга провежда община Сатовча , за продажба на земеделски имот в Долен с начална цена 4 951,75 лв. и за гараж под наем в Годешево с начална цена 75 лв за месец

Общинският съвет  Сатовча на последното си заседание даде съгласие за провеждане на два  публични търга с явно  наддаване .

Става въпрос за продажба на земеделски имот № 076039 с начин на трайно ползване друга селскостопанска територия, с площ от 3,415 дка. в местността „Карамешинско“ по картата на землището на село Долен като на заседанието общинските съветници определиха   начална тръжна цена  на имота в размер на 4 951,75 лева.

Дпугият търг  за провеждането на който  съветниците от Сатовча гласуваха  е  за провеждане на публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на масивна сграда – гараж, със застроена площ от 30 кв. м, находящсе в източната част на ПИ – 86 по плана на село Годешево за складово помещение. Определената  начална тръжна цена е  75.00 лв. (без ДДС) за месечен наем със срок на ползване три години по договор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене