Дани Ламбина сбъдна мечтата си, преряза лентата на „Клуб Магис“, водещата на стилното тържество Мария Силвестър едва смогна да прочете дългия списък от спонсори и дарители

Няколко стотин деца, родители, бизнесмени, спонсори и гости, днес макар и почивен ден, макар и неделя казаха  огромното и сърдечно  „Да „  на „Клуб Магис „при официалното му  много цветно и красиво откриване . Новата и уникална  придобивка в Гоце Делчев  – „Клуб Магис“ който  от утре отваря  за малчуганите  на ул. „Звънчарска“ в Гоце Делчев ,  е проект и изпълнение на  инициативната Диси Ламбина която благодарение на доброволци и дарители подари днес това чудесно място за подрастващите  от града и региона .

Клуб „Магис“отваря врати за хора от всички възрасти ,социален статус е способности. Една от основните мисии на “Клуб Магис „е да повиши амбициите и ентусиазма на децата, да им вдъхне увереност. Затова сме поканили страхотни лидери на клубовете, някои от които ще пътуват от София, Пловдив, даже и Лондон, за да се срещнат с децата. С успехите си в своята област и харизма, сигурна съм, че ще вдъхновят децата да пожелаят да имат по-високи успехи.Според мен проблемът не е толкова в теорията, която трябва да се усвои, а в нежеланието на децата да я усвояват. Те не могат да разберат защо да го правят. Затова идваме  ние от „Клуб Магис“.В моят прекрасен град  децата и самото население са много будни ,интелигентни ,знаещи и можещи затова сме силно убедени ,че само чрез образование и развиване на нови умения, можем да дадем възможност на младото поколение да изпълни така необходимите реформи в България, сподели пред Топ Преса Деси Ламбина която днес не пропусна да поздрави и да благодари за присъствието на голямото събитие на всички дарители , доброволци спонсори родители и най- вече на децата които нямаха търпение да надникнат в чудният свят  на „Сензорната стая“,“Панинк стаята“ и др. където  ще бъдат развивани различни дейности , от игри до музика ,танци до лидерство- ораторство ,дебати, управление на ресурси и  много други.

Водещ на събитието бе прекрасната Мария Силвестър позната ни от телевизионният екран най- вече от предаването „Бригада нов дом“

Чаровната водеща още с появяването си на сцената  стана любимка на всички присъстващи като  родители и деца си направиха безброй снимки с нея за спомен .

Над 80 се оказаха спонсорите и дарителите  които помогнаха в Гоце Делчев да го има „Клуб Магис“

Сред  спонсорите на мероприятието бяха и община Гоце Делчев, Изпълнителният директор на „Пирин текс продакшън“ –Бертрам Ролман и много представители на местния бизнес .

За доброто и положително настроение се погрижи местният поп и джаз изпълнител Николай Урумов.Всички пожелаха успех на Дани Ламбина , на доброволците и специалистите и на самият „Клуб Магис“ който се очертава една добра надежда за развитието на  подрастващите от града и региона .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене