„Балканско веселие“ завладя Сандански за трета поредна година

Започна четиридневното „Балканско Веселие“. За трета поредна година град Сандански стана домакин на празника на музиката, мезето и питието в парк „Алея на дипломата“, и ще се вихри още три поредни дни.

Всеки ден от 11:00 часа до 23:00 часа жителите и гостите на града ще могат да опитат апетитни ястия, разхладителни напитки, различни атракциони и търговско изложение за всеки вкус.

В четиридневния празник посетителите ще се насладят на богата музикална програма с най-големите балкански звезди, подготвена от Фен ТВ и Община Сандански.

Първият ден на „Балканско веселие“ целият парк на „Алея на дипломата“ предложи на гостите на събитието богато изложение от различни стоки от цялата страна.

Началото на музикалната програма дадоха фееричните изпълнения на Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“ с ръководител Татяна Николова.

Градусите на настроените бяха повдигнати от Общински духов оркестър, град Сандански, с ръководител Константин Кирянов, които изпълниха интерпретация на познати парчета, в собствен стил, които загряха публика още в самото начало на вечерната програма.

След изпълненията на местни групи и състави, първа на сцената се качи певицата, родом от Сандански – Нанси, която показа силно сценично присъствие и чар от сцената на „Балканско веселие“.

Малко по-късно на фестивалната сцена излезе Ива Давидова. Талантливата изпълнителка пя за малки и големи фолклорни песни от всеки край на България и ги подкани на кръшно хоро.

След фолклора на сцената на „Балканско веселие“ излезе познатата на всички Ашли, която с атрактивни танци и изпълнения зарадва аудиторията, която пя и танцува с нея, въпреки дъжда.

Гвоздеят в програмата на първия ден от четиридневното „Балканско веселие“,  бе Йордан Йончев – Гъмзата, който буквално подпали сцената със своите изпълнения.

След много музика, мезета и питиета първият ден на „Балканско веселие“ приключи, но не свършва дотук. Всеки ден, до 7 юли, „Алея на дипломата“ ще бъде домакин на събитието.

Не пропускайте възможността да се повеселите с любими хитове от балканската музика, уникални ястия и атракциони.

Входът е свободен.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене