Разследване на Топ Преса! В Благоевград ли живеят най-богатите инвалиди? ЧАСТ – 2

Няма жител или гост на Благоевград, на който да не му е направило впечатление, че доста скъпи автомобили се възползват от инвалиден син стикер осигуряващ безплатно паркомясто. Някои от автомобилите са с цени над 150 000 лв. Например: Maserati GranTurismo, Mercedes S500, BMW X5 M… и много други.

Само да уточним, че тези автомобили са и със специални регистрационни табели. Нали се сещате от тези лесно запомнящите се номера от рода на „8888“, „5555“ или „3333“ даваме само пример. Бърза справка в интернет показва, че такъв номер е с цена от 1 000 лв. Какво стана ясно дотук? Значи имаме налице един гъзар похарчил 150 бона за тузарско возило, броил още хилядарка за специален номер, но не му се дава левчето за синя зона 😉 Е, не е смешно, а е плачевно. Не знаем колко е платил, за да се сдобие  със синьото талонче.

Ние решихме да ви покажем автомобилите на тези „инвалиди“. Най-вероятно никой от собствениците не е инвалид и нито един от автомобилите не е оборудван с помощните съоръжения. Този тарикатлък  е обиден и то много.

Показваме ви Mercedes-Benz CLS 350…

Красота, нали?

На снимките се забелязва и друго нарушение. Как така е паркирана обратно на движението? Човека просто е пресякъл двете насрещни платна…

Мястото е…

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене