ОФК Пирин с обръщение към обществеността

До заинтересованата Общественост,

До всички привърженици на ОФК „Пирин“ ЕООД Благоевград,

Уважаеми приятели,

Във връзка със зачестилите спекулативни, мнителни и на моменти алогични изказвания по повод случващото се в ОФК „Пирин“ ЕООД Благоевград, ръководството на клуба, както и представителката на настоящия основен спонсор „Емирейтс Уелт“ г-жа Ива Уорън, бихме искали да заявим следното:

Всички подробности около намеренията на „Емирейтс Уелт“ бяха категорично изложени на предходната сесия на ОбС Благоевград и могат да бъдат прочетени в съответните протоколи.

Отново по време на сесията от 28.06.2019 бе съобщено, че детайлният бизнес план, който се изработва и в момента, ще бъде публично достояние най-късно в началото на следващата седмица.

От самото обявяване на намеренията и от началните разговори с ръководството на ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград, „Емирейтс Уелт“ изразява желанието си за партньорство с Община Благоевград, която е стопанин на цялата спортна инфраструктура в областния център. Още веднъж, няма по-желан партньор за „Емирейтс Уелт“ от Община Благоевград.

Към момента, ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград и „Емирейтс Уелт“ имат сключен един договор за реклама, както и два договора за дарение.

Политическата обстановка не е фактор при взимането на решението от страна на „Емирейтс Уелт“ за влизане в разговори за развитието и управлението на ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград. Това е един дълго обмислян и планиран ход

, чиито момент за реализация настъпи в момента, в който фирмата-спонсор бе готова за това.

“Емирейтс Уелт” приветства всички амбициозни планове свързани с развитието на спорта и в частност футбола в Благоевград, и ще подкрепя всячески и всички, които работят в тази посока, за да може ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград да бъде фактор не само на национално, но и на международно ниво.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене