Отварят офертите за публичното състезание за обществената поръчка „Реконструкция на ул. Гоце Делчев „в Хаджидимово ,„А-Строй“ ЕООД с. Абланица единствен кандидат

Утре  в 10:30 часа ще се проведе процедура за отваряне на  оферти на допуснатите участници по обявената обществена поръчка с предмет: „Реконструкция на улица „Гоце Делчев“ от о.т. 37 до о.т. 324 в град Хаджидимово, съобщиха от общинската администрация .

На 25.06. в заседателната зала на общински съвет  Хаджидимово се проведе заседание на Комисията назначена със Заповед №160  на  кмета на общината Людмил Терзиев за провеждане на процедура –Публично състезание при реда и условията на Глава 25от Закона за обществените поръчки  с предмет „Реконструкция на ул. Гоце Делчев“от  т.37 до т.324 в гр. Хаджидимово.

Комисията бе в състав , Председател – Вергиния Любомирова Попилиева на длъжност „Юристконсулт“в община Хаджидимово  и членове Илве Фаикова Спахиева – главен архитект в администрацията на Хаджидимово , Цветанка Иванова Главчева, младши специалист –счетоводство и още двама резервни членове.

Председателят на комисията Вергиния Попилиева , след предоставен толеранс от 15 мин. за евентуално  закъснели представители  на фирми участници , откри заседанието и пристъпи към оповестяване на  фирмите кандидати .  Оказа се обаче ,че в законовият срок и даденият толеранс от комисията за евентуално закъснели представители на фирми кандидатки за участие , подадената заявка е само една  и тя е на  „А-Строй“ ЕООД с. Абланица община Хаджидимово .

Подадената оферта от единственото дружество участник , бе приета без забележки  и тя продължи участието си в процедурата за избор на изпълнител която процедура ще се проведе утре , 3-ти юли от 10:30 часа в заседателната зала на ОБС Хаджидимово, когато комисията ще  отвори плика с надпис „Предлагани ценови  параметри“  на допуснатият  участник .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене