Свържете се с нас

БИЗНЕС СПРАВОЧНИК

СТАРТ НА ЛЕТНИТЕ ПРОМОЦИИ С ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА-ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! Списание и вестник само за 1 лев!

Публикувано

на

Юли е. Време за отпуски, за плаж и отдих на планина… На къде без любимият вестник на цяла югозападна България. 40 страничният красавец на медийния пазар, флагманът на югозападна България, тигъра на местния печат, е подготвил нова изненада за всички свои редовни фенове и читатели. Само след седмица, на 12 юли, Топ Преса – югоздападният таблоид ще направи подарък за всички свои читатели. Вестник плюс списание ЪНДЪГРАУНД само за 1 лев! Цената на вестинка не се променя! Подаракът е за всички четящи хора в почивните летни месеци. СПИСАНИЕТО Е 32 СТРАНИЦИ, съдържанието е повече от разбиващо. Корицата само говори за себе си! Гарантирано – няма скука! Не забравяйте датата на 12 юли 2019 година, вестник с подарък списание само за 1 лев! Заявете своята брой още от сега при своя вестникопродавец, вестника ще свърши бързо!

коментара

БИЗНЕС СПРАВОЧНИК

Пиринпласт – Гоце Делчев съди НАП!

Публикувано

на

Гоцеделчевското предприяте „Пиринпласт“, обжалва акт направен му от Националната агенция за приходите, сектор ДИРЕКЦИЯ СРЕДНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ И ОСИГУРИТЕЛИ В ТД. Пред Районен съд – Гоце Делчев, чрез уполномещен адвокат предприятието произвеждащо пластмасови изделия, жали акт от направена ревиция с дело номер АН 637  от 2018. ПИРИНПЛАСТ АД- гр. Гоце Делчев – една от водещите български фирми в своя бранш с основна дейност производство на пластмасови изделия за бита. Разполага с модерен машинен парк – екструдерни линии за производство на ППр профилирани плоскости – Велпластик, над 30 броя шприцавтомати, бласавтомати, екструдерни линии за производство на полимерни мрежи, технологични линии за производство на игелитови сепаратори, конфекциониращи машини, линии за флексо и сито печат .Фирмата произвежда: Екструдирани профилирани плоскости от полипропилен. Еднократни контейнери за опасни медицински отпадъци. Шприцови и бласови изделия за бита, селското стопанство и промишлеността. Транспортни каси. Екструдирани полимерни мрежи. Еднократни прибори за хранене – вилица, лъжица, нож .

коментара

Продължете с четенето

БИЗНЕС СПРАВОЧНИК

Прекрасна инициатива! Доктор Капитанов от Гоце Делчев направи истински празник за 350 деца в денталната си клиника!

Публикувано

на

За един ден дните в които празнувахме най – светлия християнски празник Коледа и в навечерието на Нова година, ултра – модерната дентална клиника на доктор Капитанов в град Гоце Делчев се превърна в истински дом на детското щастие. 

Около триста и петдесет дечица на възраст до седем години, бяха поканени да посетят денталната клиника, за да се забавляват на изключително професионално организирано тържество. По инициатива на доктор Александър Капитанов, всички от присъстващите, получиха и подаръци, добро настроение и разбира се повече полезна информация за здравето на своите зъбки.

Екипът на лечебното заведение, цял ден вчера посрещаше своите невръстни приятели и гостенчета, радваше ги с лакомства, подаръци и уникални игри и занимания, видя репортер на информационна агенция www.toppresa.bg. Съвременното зъболечение, новите лазери и техника, с които разполага клиниката на доктор Капитанов, позволява вече да се не смята кабинетът на зъболекаря или клиника за зона на болка и на неприятни усещания. Време е това да се промени, защото има например лазер, който изпарява кариеса при това през тъкънта на бузата, така че пациентът да не усети никаква болка, коментират местните специалисти. Ето защо с тази благородна инициатива, те искат да кажат на своите малки приятели, че дойде времето в което да ходиш на зъболекар е нужно, задължително и вече приятно, полезно изживявавне защото така ставаме по здрави и по способни. Браво на клиника Капитанови!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ