Хороскоп за 1 юли

ОВЕН

На представителите от зодията предстои да поработят с опитен човек, този опит ще бъде много полезен и приятен за вас. Тази професионална промяна ще се отрази благотворно върху бюджета ви. Откриват се нови възможности за реализация.

ТЕЛЕЦ

Представителите на Телец могат да получат повишение в службата, дори да бъдат назначени на много престижен пост. Очакват ви срещи с приятели и познати, възможно е романтично увлечение. Контактите ви днес освен емоционално удовлетворение, носят и материални облаги.

БЛИЗНАЦИ

Скоро ще се сбъднат съкровените ви мечти – ако искате да се подобрят условията, в които работите, повдигнете въпроса днес. Всички ваши молби ще бъдат разгледани с доброжелателство. Пазете се от конфронтации с висшестоящи мъже.

РАК

Ако се стремите към някакво собствено начинание, започнете го точно днес. Възможно е от чужбина да се върне стар приятел, от когото може да получите съблазнително предложение. Денят се характеризира и с въпроси от любовно естество.

ЛЪВ

Ще бъдете в непринудено и радостно състояние на духа. Със сигурна ръка ще контролирате делата си и ще постигнете напълно взаимно разбиране със служителите си. В семейството ви всичко ще бъде наред и общуването ви с половинката ще ви достави огромно удоволствие. Имате възможност за глобални промени.

ДЕВА

Девите ще изпитат удовлетворение от развитието на нещата, особено на работното място, и ще бъдат доволни от резултатите. Денят е сполучлив за нови начинания, но не започвайте нищо, преди да сте се подсигурили максимално. Влюбените ще имат възможност да проявят изобретателност, за да прекарат с любимия си приятни мигове.

ВЕЗНИ

По-голяма част от вас ще бъдат заети с материални дела в понеделник. За занимаващите се с търговия денят ще се окаже труден, конкретна сделка може да се забави или дори да се провали. Не са изключени и финансови загуби. Но вкъщи всичко ще бъде наред и партньорът ви ще прояви пълно разбиране и съгласие.

СКОРПИОН

Ако имате собствен бизнес, използвайте с максимална изгода този благоприятен период. Доста напористи сте в преследване на целите си, но поведението ви граничи с агресия. Правете компромиси, старателно избягвайте конфликти.

СТРЕЛЕЦ

Тягостен и досаден ден. Забелязва се загуба на интерес към работата, липса на амбиции. Не са изключени и някои лични проблеми, които допълнително ще ви демобилизират, но не бива да влияят върху деловия живот. Младите Стрелци ще бъдат изцяло погълнати от обекта на своето увлечение. Чакат ви романтични преживявания.

КОЗИРОГ

В понеделник Козирозите трябва да вземат важно делово решение за свой риск. Денят се свързва и с промени, които засягат както личния, така и деловия живот. Едно запознанство може да ви е от полза, не пренебрегвайте съдружна работа. За някои понеделник се свързва със спешно заминаване. Неприятни емоции.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви да преразгледате методите си на работа, но не бива заради трудностите, които срещнете, да се отказвате от важни неща. Ще ви изненадат новости в понеделник, нищо чудно да се наложи да промените плановете си. Надали ще ви бъде приятно, при мнозина се забелязва стремеж към уединение. Очаква ви частичен успех.

РИБИ

Рибите на всяка цена да избягват спекулативни начинания. На този етап на професионалната си дейност можете сериозно да помислите да привлечете половинката си или обекта на увлеченията си към съвместна работа. Имате прекрасни възможности да удовлетворите интересите си. Връзките ви в обществото са хармонични. Някой ще ви ходатайства по интересуващ ви въпрос. Приятни емоции у дома.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене