Изминаха 5 години от смъртта на Мопи! ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗА МИРОПА КЬОСЕВА !!!

На 30 юни 2014 г. бизнесдамата Миропа Кьосева издъхна в дома си в кв. „Грамада“, Благоевград.

Miropa_RIPТоп Преса е единствената медия, която разполага със снимки от изнасянето на трупа на 61-годишната Миропа Кьосева – Мопи

Miropa_30_IuniMiropa_30_Iuni-2Miropa_30_Iuni-3

Благоевград се сбогува с Миропа Кьосева

На погребението присъстваха близки и приятели. Разпознати бяха: Маргарита Бербатова, Здравка Чимева, Евгения Йорданова, рапърът Айс. Миски и модели от няколко поколения, между които и Александрина Игова, Кристина Стоянова, Катрин Иванова и много други. По интересно и смущаващо беше, че там не присъстваха много хора на които приживе Мопи помагаше и уреждаше участия. Не дойде Васко Лазаров, Иван Дяков, Стефан Митров и Райко Кирилов. Нямаше я и Йорданка Варджийска, Сашка Васева и Севдалина и Валентин Спасови… Все хора с които е работила, коментираха присъстващите. Нямаше и медии. Топ Преса отново бе единствената медия, която показва ексклузивни снимки от погребението.

Mopi-Pogrebenie-5

Mopi-Pogrebenie-4

Mopi-Pogrebenie-6

Mopi-Pogrebenie-3

Mopi-Pogrebenie-2

Топ Преса се свърза с някои от приятелите на Мопи и ги помоли за коментар. Да споделят с какво ще я запомнят и що за човек бе тя.

 Златка Димитрова

Zlatka_D

Мопи, беше човек на живота. Много усмихната и лъчезарна. Новината за смъртта й ме натъжи, макар и да не бяхме кой знае колко близки. Пишехме си по facebook-a. Винаги ме е канила на гости и да бъда гост на нейни събития, които наистина бяха на ниво. Много съжалявам за нея… Тя просто обичаше много живота! Бог да я прости!

Велина Узунова – “Мис Югозападна България”

Uzunova

Тя беше една силна жена, която не се отказваше да прави това което обича . Няколко пъти казваше ,че се оттегля от любимото си занимание да създава конкурси за красота и да открива модели ,защото вече не е по силите и, но всъщност до последно не се отказа от това . Чухме се последно, преди 3 дни като разговора ни беше във връзка с организацията на поредния конкурс , който искаше да превърне в реалност. Раздаваше се докрай . Аз лично мога да я запомня само с добро . И вярвам ,че изживя своя живот достойно и сега, ще бъде на едно по- добро място. Нека почива в мир.

Вероника Благоева – “Мис Пирин фолк”

Veronica-Blagoeva

Мопи за мен беше един от малкото истински хора, които успях да опозная… Даде ми голям старт от конкурса „Мис Пирин Фолк“. А най-вече подкрепа и доверие. Никога няма да забравя ценните и съвети и нейната усмивка, която не слизаше от лицето и дори за миг… Не познавам по-състрадателен човек от нея. Винаги беше готова да помогне на всеки, който се нуждаеше от помощ. Не очакваше същото от другата страна, защото имаше огромно сърце… Сърце, което бе склонно да обича и враговете… Споменавайки нейното име… Затваряйки очи виждам нашата първа среща… Облечена в бяло, като самодива с широката усмивка до уши. Винаги ще я помня с добро, защото тя бе и ангел пазител. На бездомните животни които тя хранеше всяка сутрин и вечер… Непрекъснато. Човек с огромно сърце, което за съжаление спря да тупти и да ни радва със присъствието си…

 Айс 

Metodi_Bayraktarski-Ice
С Мопи бяхме много близки. Чувахме се всяка седмица. Говорехме си с часове. Аз й намирах готини момичета за конкурсите и уреждах изпълнители за програмата. Познавахме се от 1994 година. Най-готино беше,когато тя продуцираше ТВ предаване “От Високо”. Там съм участвал над 10 пъти. Била е мой импресарио в периода 1996 – 1998 год. Никога не съм имал проблем с плащанията, пътуванията и организацията. Тази година подготвяхме голям бизнес проект, щяхме да докараме в Благоевград голяма италианска вериги магазини за бяла и черна техника, но… За нея, мога да кажа само хубави неща. Тя беше страхотен човек и винаги ще я помня такава: Нагла, нахакана, без задръжки, луда купонджийка… Винаги съм се страхувал от мъртъвци, а сега носих ковчега й, без да изпитвам никакъв страх.

Вероника Стефанова – Мис „Автомобилизъм“ 2013

VeronicaSt

Шокирана съм от новината за смъртта й. Познавам я от доста години. Ще я запомня, като истински борец. За нея всички граници бяха въпрос на време. Не знам дали има нещо, което да си е поставила за цел и да не го е постигнала. Беше забавно да се работи с нея. Спечелих неин конкурс и покрай него се сближихме. Имаше много силен дух и заразяваше с него. Хора, като нея никога няма да бъдат забравени! Последно сбогом, Мопи!

Катрин Иванова – “Мис Тийн Югозападна България”

 Katrin.Ivanova

 Мопи беше моя приятелка от доста дълго време. Тя беше прекрасен човек, изключително силна жена и добър съветник. Когато научих шокиращата новина хванах първия полет от Лондон. Не можах да повярвам, че това е истина… и все още не мога. Надявам се и вярвам че е на по -добро място и ще продължава да ни подкрепя и пази, където и да е сега.

 Мая Нешкова

M.Neshkova

Отиде си една изключително артистична, изтънчена и ерудирана личност.
Светла й памет.

Александрина Игова – Мис Благоевград

AleksandrinaIgova

Не е важно колко дни има в живота ти,
а колко живот има в дните ти…
Не е важно какво си получил в живота си,
а какво и на кого си дал…
Най – скъпите неща плащаме с късчета от душата си…
Винаги ще бъдеш в сърцето ми
Почивай в мир Графиньо.

Сергей Николов

Sergey_MJ

Мопи беше много добра, себераздаваща и борбена. Канила ме е на няколко участия в Благоевград. Последно говорехме по скайпа 3 дни, преди да почине. Искаше да ми уреди няколко големи участия в шоу програми в чужбина. По нищо не личеше, че си отива, беше свежа и както винаги положително настроена. Тя ще остане завинаги в сърцето ми. Лека й пръс.

Славчо Димитров – D.J. Slavi

DJ_Slavi

Мопи, така я наричахме близки и приятели. Аз я помня най -вече от Ален Мак нощния бар. Идваше всяка вечер с различни певци. През времето когато дойде балета на Алла Пугачова, тогава се събра с ръководителя на балета който беше граф Поляков. Тогава тя стана графиня Полякова. Мопи беше една от хайлайф дамите на Югозапада. Жената, която диктуваше и изграждаше модните лица и линии в България последните 20 години. Беше много близка с Емил Димитров. На всичките партита беше първа… Благоевград изгуби жената, която беше духа на купоните светските и културните партита . Пoчивай в мир Мопи. Далечни съболезнования на близките и приятелите.
(От Marietta, Georgia / USA)

Мариета Димитрова

MarietaD.

Миропа я познавам от 6 години. Запознахме се при гостуването й в предаването ми.Тя беше един страхотен човек, отворена за живота и хората. Живееше на пълни обороти, беше един от най-жизнените и енергични хора, които познавам. Ще я запомня с отдадеността към работата й и с това, че никога не се оплакваше, въпреки всичко. Мопи беше един много добър човек и приятел.

Надежда Иванова

N.Ivanova

Относно Мопи мога да кажа само това, че беше силна и борбена жена. Обичаше живота, обичаше светските среди. Аз лично, ще запазя в сърцето си само хубавите и красиви моменти прекарани в нейната компания. Тя ми даде кураж да следвам мечтите си. Миропа обичаше както хората, така и животните. Почивай в мир Мопи!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене