Изненада! Мария Радойкова все още не е освободена от МБАЛ „Иван Скендеров! Улевинов е назначен като втори управител! ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ!

Общинските съветници от ОБС Гоце Делчев на днешното си редовно заседание , парадоксално но факт, не освободиха от отговорност освободената преди месец от поста управител на МБАЛ „ Иван Скендеров“ д-р Мария Радокова която  с решение на ОБС бе освободена от длъжността.

  Те прекратиха и 30 дневният договор на временно изпълняващият управите д-р Милан Първанов  който се съгласи само за месец да поеме управлението за да не се наруши ритъма  в здравното заведение , като същевременно назначиха на поста втори временно изпълняващ управител в лицето на д-р Владислав Улевинов  до провеждането на конкурса за управител титуляр .Съветниците и  ръководството на община Гоце Делчев изрази благодарност към д-р Милан Първанов за съвестната му работа, докато заемаше длъжността управител.

На днешното  заседание  общинските съветници гласуваха с мнозинство  провеждане на конкурс за възлагане управлението на МБАЛ „Иван Скендеров“ ЕООД . Конкурсът и условията за участие на кандидатите ще бъде обявени още в близките дни на страницата на община Гоце Делчев с посочени дати за събеседване и другите процедури по конкурса .

  Избрана бе и пет членна комисия за провеждане на конкурса в състав ,  Мариана Устаилиева , адвокат Костадинка Богданова, финансовия директор на община Гоце Делчев Йорданка Ендрева , д-р Неджими Уруч . Петият член на комисията по  конкурса  ще бъде представител на Регионалната Здравна Инспекция .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене