Любовен хороскоп за месец юли

Лятото е в разгара си, любовта също. Юли месец ще ни донесе поводи за радост, но няма да липсват разочарования и изпитания. Повече за това какво ви очаква в любовен план според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Когато става въпрос за любов, емоционалната Венера и Марс увеличават нуждата ви от нея, а любовта е силна. Ако сте си правили планове за парти с приятели през юли, по-добре се откажете от тях. С любимия човек ще искате да бъдете сами, а и това наистина е необходимо на връзката ви. Тези от вас, които са необвързани ще търсят нова любов, само защото се нуждаят от това някой да ги обича. Най-добрите дни за любовни вълнения са 12, 23 и 26 юли.

Телец

Когато става дума за любов, Телците ще бъдат водени повече от чувствата си, отколкото от разума, тъй като вашата управляваща планета Венера и страстният Марс, влизат в трети дом на комуникацията. Възможно е определена ситуация да ви разстрои. Нещо, което ви е звучало вълнуващо, ще се окаже не толкова хубаво. С любимия човек ще осъзнаете, че материалното не се нуждае толкова от вниманието ви.

Ако търсите любов, може да се окаже, че юли ще ви донесе краткотрайни флиртове, но не и нещо сериозно.

Физически и емоционални причини за ниско либидо

Близнаци

По отношение на любовта няма да имате проблеми през този месец. Въпреки че в първите дни на юли вие ще бъдете по-доминиращата половинка, в края на юли, хармонията ще се нормализира, двете страни ще сте склонни да правите компромиси. Очаква ви хубаво време със семейството, ще се радвате и на романтика.

Рак

С партньора ще прекарате повече време заедно. Това може да е свързано с хоби, забавление, пътувания и ще се отрази положително на връзката ви. Като цяло, юли ще ви донесе спокойствие в любовта. Избягвайте споровете с по-възрастните членове на семейството, които могат да окажат влияние върху връзката ви.

Лъв

Фантастичен юли очаква представителите на зодия Лъв, особено в последните дни. Взаимоотношенията с любимия човек ще се радват на хармония, преди настъпването на ретрограден Меркурий на 26 юли. Важно е да внимавате с финансите, за да не изпаднете в трудни ситуации, в които да не може да посрещнете нуждите със семейството.

Дева

Юли може да се окаже напрегнат за обвързаните Деви. Това може да се дължи на факта, че вие сте по-фокусирани върху себе си, отколкото върху близките си. Да имаш време за себе си, лична свобода е чудесно, но не и за сметка на любимите хора. Ще липсва романтика, затова положете малко усилия в тази посока. Необвързаните представители на зодията могат да създадат интересно приятелство с човек, който споделя вашата професия.

Везни

Ако имате любим човек до себе си, ще се радвате на романтика и хармония. Въпреки че ще се радвате на положителни вибрации, някои разногласия с по-възрастни членове на фамилията могат да доведат до хаос във връзката ви. Не се поддавайте на провокации и прекарвайте повече време насаме с партньора си. Търсите любов? Звездите са на ваша страна, а възможности няма да ви липсват.

Скорпион

Юли ще бъде чудесен месец за обвързаните Скорпиони, за някои дори ще е изненадващ с новина за бебе. Въпреки че месецът може да започне с някои разногласия, с всеки изминал ден ще успявате да изчистите недоразуменията. Необвързаните също ще имат шанс за ново начало, намирайки партньор на социални събития.

Стрелец

Самотните Стрелци с лекота ще могат да влязат в нова любовна връзка. Последните месеци бяха малко сложни за любовта, тъй като те не бяха особено социални. През юли, те ще имат желание да се социализират и да посрещнат любовта в живота си. Обвързаните ще се радват на романтика, но трябва да внимават с разходите.

Козирог

Искате хармония в любовния живот? Е, този месец ще се радвате на това. Любовта ще бъде сантиментална за вас, а ако търсите своята половинка, има шанс да започнете нова връзка. Ако се намирате в сериозна връзка, внимавайте с разногласията с партньора. Те могат да бъдат породени от финансови недоразумения.

Водолей

Венера ще зарадва Водолеите, като им изпрати много положителна енергия. Излъчването ви няма да остане незабелязано и вие с лекота ще привличате вниманието на противоположния пол. Шансовете ви за създаване на нови любовни взаимоотношения са високи, но към края на месеца. Ако вече се намирате в сериозна връзка, може да бъдете зарадвани от новина за бебе. Няма да липсват и трудни моменти, но хубавото е, че ще успеете да ги разрешите.

Риби

Този месец ще заложите повече на вашия чар, за да привлечете и повече обожатели. Това ще важи както за необвързаните, така и за тези от вас, които имат любим човек до себе си. Партньорът ще ви покаже, че излъчването ви наистина е магнетично. През юли имате големи шансове за бебе. Но тъй като предстои ретрограден Меркурий, ще се наложи да положите усилия, за да върви хармонично връзката ви.

az-jenata

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене