Две от 10-те незаконни деца на проститутката Ангелина дежурят пред входа на магазин „Лидъл“, петричани пропищяха от просията им

Две от десетте деца на проститутката от Петрич Ангелина вардят входа на магазин „Лидъл“ в Петрич. „Няма незаконни деца, има незаконни родители и държава, в която закона е порта в поле, която да се заобикаля“, възмущават се петричани.

Непълнолетните са обучени в просия и търсят от клиентите на голямата магазинна мрежа в Петрич евро и левове. Едното от децата е русо и не прилича въобще на майка си, докато другото е одрало кожата й, твърдят петричани. Известният в Петрич музикант Валентин Ангелов, който с групата си свири през лятото в известен ресторант в Сандански каза: „Много е жалко!

Такива екземпляри тровят цялото ромско население в Петрич! Аз се срамувам от тях и се разграничавам!“, не скри възмущението си той. Вальо, както го познават приятелите му, е горд баща на син, който учи китара в класа на известен петрички композитор, създал редица хитове за наши изпълнители. “Как може такова нещо! Деца да просят! Ама майка им е за тепане!“,сподели Вальо, който е автор на хитови песни, станали емблема за жанра в годините на демокрацията и въртени по местната кабеларка с години.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене