За спешна инспекция на пътя Буково-с. Места настояват водачи от гоцеделчевско

 

Жители и водачи на МПС от общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен  и Сатовча сигнализираха Топ Преса с настойчиво искане за съдействие да се извърши спешна инспекция от оторизираните органи и институции на  отсечката  село Буково – с . Места  заради многото пътни транспортни произшествия които се случват там непрекъснато и от години . Според тях това не е случайно  и инспекцията е наложителна тъй като настилката била същата както при Своге  .

“Някой и тук  е издалаверил парите за настилката , в този участък тя е същата както при Своге“ и за да няма и в бъдеще  страховити  пътно транспортни  произшествия с отнети човешки животи и почернени семейства е наложителна спешна инспекция „ са категорични водачи и  жители от общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен  и Сатовча .

Към този проблем те насочват и вниманието  на депутата  Александър Мацурев който  миналата седмица , по време на парламентарен контрол направи запитване  от парламентарната трибуна към министъра на МРРБ  Петя Аврамова относно  обезопасяването и маркировката на пътя Симитли – Гоце Делчев – ГКПП  „Илинден“ .

Припомняме ,че последния пътен инцидент на въпросната пътна  отсечка , който за щастие се размина без жертви стана на 24 .06. около 15:50 часа при който , лек автомобил „Форд Фиеста“ се блъсна в лек автомобил „Рено Меган“.

Пострадаха  64-годишна жена от с.Кремен, пътуваща в лекия автомобил „Форд Фиеста“, която е с фрактура на лява, раменна кост и счупено ребро и 36-годишен мъж от Лъжница, пътуващ в лекия автомобил „Рено Меган“, който е с порезна рана в областта на главата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене