Нови двама футболисти се махнаха от „Банско“, селекцията в мъгла

main_b (1)

Нови двама играчи си тръгнаха от „Банско“, с което броят на бегълците от ста­дион „Свети Петър“ набъбна застрашително до почти цял отбор. Противно на увере­нията за изрядност в пла­щанията и за много добри условия за из­растване в професията от страна на клубните шефове, багажа си събраха защитни­кът Кристиян Узунов, доведен преди време по изрично нас­тояване на изпълнителния директор Красимир Горанов, и острието Атанас Чепилов, за когото нееднократно се твърдеше, че няма нищо про­тив да остане. Офертата, коя­то съблазни бранителя, дой­де от аматьорския „Обори­ще“.

През последния месец един по един от ски центъра под Тодорка се изнесоха Ве­селин Ганев, Герасим Заков, Сергей Георгиев, Мартин Райнов, Атанас Димитров.

Очаква се до края на седми­цата да ги последва Павел Петков, както и други. Ден преди началото на лятната подготовка селекцията е об­вита в мъгла, за което приз­наха под сурдинка от тре­ньорския щаб.

Със сигурност ще има но­ви момчета, с които са про­ведени разговори, но няма постигната окончателна дого­ворка. Очакват се няколко млади играчи, които ще ми­нат пробен период. Надява­ме се за повече яснота на първата тренировка в сряда, коментира наставникът Ал. Томаш.

За четири от шестте пла­нирани контроли до старта на шампионата в началото на август вече са осигурени съ­перници. На 5 юли банскалии посрещат на своя терен „Черно море“, на 12 юли е спарингът с „Монтана“, ве­роятно в комплекс „Пири“, на 16 юли предстои прелюбопитният сблъсък с новака във втория ешелон ОФК „Пирин“, а три дни по-късно е провер­ката с изпадналия от елита „Пирин“ /ГД/. Свободните да­ти са 9 и 26 юли.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене