Септември влиза във форма да бъдат фактор в трета лига

22-ма се събраха за първа тренировка на симитлийския тим. Свещеник благослови началото на подготовката на момчетата т Септември (Симитли). На стадион „Арена“ се събраха футболисти и целият спортно-технически щаб, за официалния старт на подготовката с футболистите бе и кметът Апостол Апостолов.

Попът поръси футболистите със светена вода, момчетата целунаха кръста и се строиха за първа подготовка. В строя са всичките наложени местни момчета, сработилите се с тима футболисти, плюс двама нови.

За новия сезон редиците на Септември подсилват офанзивният футболист Живко Димитров от Беласица Петрич и халфът от Марек Дупница- Влахов. Не е изключено по време на тренировките към тима да се присъединят и други играчи. „Започваме тренировки с амбицията Септември СИмитли да бъде фактор в групата. Пожелахме си сезон без контузии, повече мотивация и късмет в играта“, каза старши треньорът Спас Стоименов.

Отборът се готви на стадиона в село Крупник, от следващата седмица започват двуразовите тренировки. Уговорени са вече и контролите. Първата проверка за Септември ще бъде на 3-ти юли с Беласица Петрич, мачът ще се играе на стадион „Цар Самуил“ в южния град. На 12-ти юли отборът ни пътува за Самоков за контрола с Рилски Спортист, четири дни по-късно приемаме Пирин Разлог в приятелски мач на стадион „Арена“ в град Симитли. По време на подготовката момчетата на симитлийския отбор ще изиграят още три приятелски срещи – с Хебър Пазарджик, Велбъжд Кюстендил и с македонския Пехчево.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене