Uva Nestum Wine & SPA – планетата на удоволствието и усмивките край Гоце Делчев

Насъбраха ни се много напрегнати дни и почти се преработихме. Дори Мимето у дома с малката Адрианка бе натоварена с много задачки. Само Ани изкара късмета да отиде на море за седмица, че и тя се бе превъзбудила у нас. И така започна нашето очакване да отидем пак някъде далече, където единствената ни мисъл ще е с какво да се поглезим и презаредим.

Семейство Андрееви се оказва, че обича да се глези. Обича и да му е уредено всичко, да се храни вкусно с добри продукти и да пийва винo. Май не сме много особено семейство. И решихме освен това да го съчетаем с една любима част от България – всичко около Гоце Делчев. Нали знаете къде е Гоце Делчев?

По залез край Гоце Делчев

Малко след Добринище започнахме да следваме поречието на река Места, образуваща живописния пролом Момина клисура. Малката Адрианка не бе доволна от „лъкатушенето“ ни. Но бързо стигнахме град Гоце Делчев, разположен в подножието на Пирин. Пирин е една от любимите ни планини, много красива и винаги живописна гледка. А Гоце Делчев освен с пиринска гледка, може да се похвали с прекрасни панорами към Родопи планина, Стъргач и към Боздаг в Гърция.

Андрей Андреев

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене