Трима делегати + общинския лидер Никола Джингаров номинираха на общо събрание ръководството и членове на ГЕРБ в Гоце Делчев за участие в Националното събрание на 7. юли

Заместник председателите на ПП ГЕРБ  Борислав Пръков и  адв. Костадинка Богданова както и Василка Ячкова  са тримата номинирани делегати  от общинската сруктура на ПП ГЕРБ –Гоце Делчев които ще  участват в Националното  събрание на партията което ще се проведе на 7-ми юли в София.

По право като  председател на общинското ръководство,  делегат ще бъде  и председателят  Никола Джингаров, с което  делегатите които ще вземат участие във важния за ПП ГЕРБ форум от Гоце Делчев са четирима .

Според графика , снощи в  офиса на ГЕРБ в Гоце Делчев се проведе разширено заседание за избор на делегати за Националното събрание  на управляващата партия .

На проведеното общо събрание бе направен  отчет и анализ на резултатите от проведените избори за членове на Европейския парламент  на 26.05. 2019 г.

Дискутирани  бяха и вътрешно партийни въпроси както и участието на ПП ГЕРБ –Гоце Делчев в предстоящите на есен местни избори .

На 26.06.  предстои провеждането на общи събрания за избор на делегати и в общинските структури на общините Хаджидимово и Гърмен .   Събранието  в Сатовча бе проведено на 20-ти  юни   и бяха излъчени също  делегати .

Дневният ред по който ще премине Националното събрание на ПП ГЕРБ е следния :

  1. Промени в Устава на ПП ГЕРБ.
  2. Освобождаване  на заместник председател  на ПП ГЕРБ  и заместник  председател на Изпълнителната комисия по право
  3. Освобождаване на ва членове на Изпълнителната комисия
  4. Избор на членове на Изпълнителната комисия
  5. Разни .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене