Свържете се с нас

Новини

Шестима пълни отличници и техните съученици от ПМГ „Яне Сандански“ получиха дипломите си

Публикувано

на

Днес бе един изключително вълнуващ ден за зрелостниците на ПМГ „Яне Сандански“, техните родители и класни ръководители!

На тържествена церемония в Дома на културата зрелостниците получиха своите дипломи за завършено средно образование, с които слагат края на своето средно образование и навлизат в живота. Тържеството, което за пореден път впечатли със стил и много емоции бе посетено от много родители, гости и близки на учениците, които едва се побраха в залата. Пред всички тях с прочувствено слово към абитуриентите се обърна директорът на училището – г-жа Елка Божикова, с пожелание да бъдат смели, уверени, непрекъснато да се усъвършенстват и следвайки избрания път, да не се страхуват да грешат.

За отличен успех през целия гимназиален етап на обучение и изяви в различни състезания и конкурси кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, връчи плакет и грамоти на изявените ученици. Училището имаше и своите пълни отличници, които през тази година са 6 – Надежда Панделиева, Петко Милчев, Стефан Пандев, Йордана Спирова, Борис Ангушев, Надя Гадирова и Салина Хаджиева. По традиция голяма част от 140-те випускници получиха и грамоти за отличен успех. Някои от тях получиха специални грамоти за приноса им в издигане на училището на ПМГ „Яне Сандански“. Мария Цуцуманова, Иван Аратинов, Салина Хаджиева и Мария Балтаджиева бяха отличените, които пожънаха бурните аплодисменти на всички присъстващи.

Ръководството на ПМГ връчи благодарствени писма на родители за високите постижения на децата им през гимназиалния етап на обучение. В присъствието на гости, родители, учители и ученици премина последният учебен час – не часът на класа, а часът на випуска. По-мъдри и по-уверени в себе си зрелостниците от випуск 2019 получиха ключа, който ще отваря нови врати на познанието и успеха – своя документ за зрялост.

Вълнуващ момент от тържествената церемония бяха красивите музикални и танцови изпълнения, получили заслужените аплодисменти на публиката. Едно от тях бе и на преподавателя по английски език Нейтън Джейкъбсън, който показа чудесен синхрон с 12-класничката Яна Велева, какъвто демонстрира в последните 2 години, докато работеше неуморно с учениците на ПМГ „Яне Сандански“, включително и зрелостниците от випуск 2019.

коментара

Новини

Започна подновяването на пътната маркировка в Гоце Делчев

Публикувано

на

Процесът ще завърши до 15-и септември

В община Гоце Делчев започна опресняването на хоризонталната пътна маркировка. С предимство са пешеходните пътеки в близост до училищата и детските градини. Обновяването трябва да завърши до началото на новата учебна година.

Все още се очаква АПИ да изпълни обещанието си и да направи промяна на организацията на движението в кръговото кръстовище, намиращо се в началото на града. Преговорите са водени по искане на Общинската администрация.

С решение на Общинската комисия по безопасност на движението две улици в града неотдавна станаха еднопосочни – част от улица „Одрин“ – от кръстовището с ул. „Скопие“ до кръстовището с ул. „Кирил и Методий“, и улица „Крива паланка“ – от кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“ до кръстовището с ул. „Охрид“.

коментара

Продължете с четенето

Новини

На вниманието на Община Благоевград! Г-н Камбитов, не влагайте повече пари в детска площадка „Индиански кът“!

Публикувано

на

Г-н Камбитов, моля не влагайте повече пари  в тази детска площадка. Беше много хубава наистина, но посетителите на кръчмата до нея и живущите в близките блокове са решили, че имат право да използват дъските за барбекю. Гладен народ, какво да го правиш. Не мисля че е от безпаричие, защото мъжете които съм виждал да пекат кюфтета там не са цигани или вехтошари. Просто манталитета на българина е такъв…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ