ВИДЕО / „Това е най-добрият фестивал на света. За мен е чест да празнувам петата годишнина с Вас. В Ла Рошел е 35-та годишнина. И се надявам за 35-та годишнина на “Francofolies.Благоевград“ да бъдем отново заедно, и да бъдем със същия кмет“, каза Жерар Пон.

Близо 40 хиляди ценители на музиката се стекоха в парк „Македония“, за да чуят и видят любимите си изпълнители, гости на тазгодишното издание на фестивала “Francofolies. Благоевград“. Меломани от различни точки на света станаха част на единствения по рода си мащабен концерт на Балканите. Многобройната публика  беше поздравена от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов.

„Благодаря Ви, че сте тук, страхотни сте! Благодаря на изпълнителите, уникални са! Огромно благодаря на нашите френски партньори и приятели. И поменете едно – всичко хубаво започва от Благоевград!“, каза в част от приветствието си кметът Камбитов.

 

Жерар Пон, който всяка година пристига в Благоевград за фестивала, също поздрави многохилядната публика  парк „Македония“.

„Това е най-добрият фестивал на света. За мен е чест да празнувам петата годишнина с Вас. В Ла Рошел е 35-та годишнина.  И се надявам за 35-та годишнина на “Francofolies.Благоевград“ да бъдем отново заедно, и да бъдем със същия кмет“, каза Жерар Пон.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене