ВИДЕО Детска градина „Радост“ в Гоце Делчев – напълно обновена за новата учебна година

Първа копка на дейностите по цялостен ремонт и обновяване на детцка градина „Радост“, официално направиха днес в Гоце Делчев.

Ремонтът на детското заведениве е част от общинския прокет „Обновяване на образователната инфраструктура в град Гоце Делчев“. Сойността на ремонта предвидена по проекта за този ремонт е 1 083 000 лв. Пълно външно и вътрешно обновяване, дворното пространство и оградите, саниране, ремонт на покрива, нова хидро и топло изолация, газифициране, монтиране на соларни панели за топла вода, цялостна подмяна на отоплителната и ВиК инсталацията, цялостно обновяване, обзавеждане и оборудване на на всички помещения, строеж на физкултурен салон, са само част от дейностите за реализиране предвидени по проекта.

Отец Николай от Светата Неврокопска митрополия освети първата копка на строителните дейности в детското заведение. Да участват в церемонията, в двора на детака градина „Радост“, днес бяха, кмета на общината, Владимир Москов, неговият заместник, Саит Иброш, зам. председателят на ОбС, Димитър Балтаджиев, съветници и гости. Кметът Москов, последван от заместникът му Иброш, директорът на детското заведение, Тамахкярова, и съветници от различни политически представителства, направиха първата символична копка на дейностите по реализация на проекта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене