В Дупница представят безплатно за ученици спектакъла „Спасителят“

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Дупница ще отбележи 26. юни – Международния ден за борба със злоупотребата с наркотици и наркотрафика. Тази година темата е: „Първо слушайте!“
С отбелязването на този ден се поставя акцент върху това, че превенцията на употребата на наркотици е ефективна инвестиция в благосъстоянието на нашите деца и младежи, семейства и общности. По този повод, за младите хора и учениците от Дупница ще бъде представен безплатно спектакълът „Спасителят“ на театрална формация „Улична банда“ – София, с автор Валентин Балабанов. Участват артистите Ивайло Захариев, Вера Среброва, Виктория Янева и Валентин Балабанов.

Театралната постановка ще се играе на 26. юни /сряда/, от 14:00 ч. в залата на Общински драматичен театър „Невена Коканова“ – Дупница.

Спектакълът е създаден в рамките на образователна програма „Анти дрога“, със съдействието на Национален център по наркомании и с подкрепата на Министерството на образованието и науката. Насочена е към младежката аудитория и има педагогическа и превантивна цел. След спектакъла, Ивайло Захариев ще проведе дискусия с младите хора по темата за злоупотребата с наркотици и наркотрафика.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене