Кмета на община Хаджидимово Людмил Терзиев одобри инвестиционното намерение на наследниците на Димитър Петров Пълхов за строителството на „Къща за гости“ край Парил

След решение на ОБС ,кмета на община Хаджидимово , Людмил Терзиев одобри със своя заповед от 17-ни юни тази година , изработването на подробен устройствен план за застрояване на ПИ с идентификатор55467.45 в местността „Сейменска скала „по КККР на село Парил .

Въпросният имот е собственост на наследниците на Димитър Петров Плъхов  които са внесли в общинската администрация на Хаджидимово инвестиционно намерения за строителство на  имота им ,„Къщи за гости“ .

Проекта за изграждането на „Къща за гости“ в местността „Сейменска скала „ в землището на пограничното село Парил е съгласуван и одобрен на 11.06.2019 година е у с издадено разрешително за строеж под № 19 от 11.06. 2019г.

На основание чл.215.ал.1 и ал.4 от ЗУТ комплексният проект за инвестиционната инициатива на наследниците на Димитър Плъхов ,заедно с разрешителното за строеж ,подлежат на обжалване в 14 дневен срок от датата на оповестяването на настоящото съобщение чрез община Хаджидимово , пред Апелативен съд – Благоевград.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене