Райка Славчева – старши учител по френски език от СУ-Сатовча, участва в обучителен семинар за одобрения проект „Мултикултурно образование“.„ЕРАЗЪМ+“

Райка Славчева – старши учител по френски език от СУ-Сатовча, участва в обучителен семинар за одобрения проект „Мултикултурно образование“.„ЕРАЗЪМ+“, КЛЮЧОВА ДЕЙНОСТ 1, СЕКТОР „ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ” В СОФИЯ.

По покана на Центъра за развитие на човешките ресурси, София,  Магдалена Стоименова – Директор на СНЦ „Алианс Франсез“, Благоевград и Райка Славчева – старши учител по френски език от СУ-Сатовча, участваха в обучителен семинар за одобрения проект „Мултикултурно образование“.

Семинарът бе открит от изпълнителния директор на ЦРЧР – Петьо Кънев и Вася Арсенова – главен секретар на Националната агенция.

Целта на обучението бе да се запознаят бъдещите бенефициенти с управлението, изпълнението и отчитането на дейностите, като стремежът на Център за развитие на човешките ресурси е да мотивира одобрените организации да подобрят качеството на проектната работа, а добрите резултати да засилят интереса към Програма „Еразъм+“.

В края на семинара се подписа договор между Алианс Франсез и Националната агенция.

Семинарът завърши с пожелание за успешно реализиране на проектите.

Информацията е предоставена от г-жа Райка Славчева – Координатор на проекта

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене