Хороскоп за 23 юни

зодии

ОВЕН
Невъзможността да се намесите пряко по определен начин за позитивното развитие на личните ви дела и необходимостта да изчакате чуждото решение по важен въпрос ви поставят в ситуация на пасивен зрител. Силното ви чувство за отговорност засилва безпокойството ви. Бъдете предпазливи в службата, избягвайте конфликти.

ТЕЛЕЦ
Силно изразени са вашите практически стремежи и възможности в понеделник. Освен това не сте далеч от реализирането. Днес ще имате възможност да осъществите стремежите си, но бъдете бдителни към думите и делата на онези, с които работите. В материално отношение са възможни затруднения, но ще намерите решение.

БЛИЗНАЦИ
Близнаци, макар и старателни в задълженията си днес, няма да успеете да спрете безпокойството си, породено от неяснотата около вас. То е видимо изразено в деловия живот, но и домът допринася за това състояние. Нервността у някои ще бъде доста висока и не е изключено една неприятна новина да я засили още повече.

РАК
Благоприятен е понеделник за Раците. Може би не в смисъла, който ви интересува, а във възможностите за лична инициатива и самостоятелни действия. В професионален аспект се задават трансформации, за които се налага да бъдете добре осведомени. Ако имате уредени лични или делови срещи, вероятно е да не се състоят.

ЛЪВ
Творческият ви импулс е засилен и повечето от Лъв ще бъдат изключително активни днес. Не са изключени несъгласията на някои от колегите за начина ви на работа при решаване на някои от текущите проблеми. Ще получите добра служебна новина и във връзка с нея ще трябва да определите как ще действате в бъдеще.

ДЕВА
Днес е възможно да допуснете грешка в отношенията си с ваши делови партньори. Затова не прибързвайте в действията си. Бъдете внимателни и изчакайте, решението само ще дойде. Каквото и да научите днес, свързано с вашия делови или личен живот, временно не предприемайте никакви действия. Въоръжете се с търпение.

ВЕЗНИ
Понеделник е успешен за Везните и ви представя добри възможности за делова реализация, като тя има отношение към вашите контакти и финансова дейност. При някои е възможно осъществяване на важна сделка. Не са изключени извънредни обстоятелства, които ще отложат изпълнението й. Възможно е да останете разочаровани.

СКОРПИОН
Скорпиони, днес сте завидно дипломатични и внимателни в контактите и навярно имате пълно право за това. То е плод на вашето интуитивно схващане за обстоятелствата, стекли се сега около вас. Ще бъде задоволено желанието ви за получаване на допълнителна информация, но сте застрашени от измами и подвеждане. Бъдете бдителни!

СТРЕЛЕЦ
В понеделник повечето от Стрелец ги очаква промяна, която принципно е позитивна, но първоначално ще ви коства неприятности. Овладявайте емоциите си, склонни сте да преувеличавате значението на проблемите си. Известни неприятности очакват в работата онези от вас, които ще действат прибързано в решенията си.

КОЗИРОГ
Днес ще има възможност за положително развитие на делата ви. Мнозина от вас ще се сблъскат с открита неприязън от страна на някои от околните. Фактът не е така неприятен, защото всеки има противници, но по-лошо ще ви се отрази опитът на лице от тази среда да ви подведе с дейност, която изглежда съблазнителна.

ВОДОЛЕЙ
Активни ще сте днес и мнозина ще се доберат до осъществяване на желанията. Всички, които имат намерение да извършат действия, имащи определено отношение към деловия напредък, ще бъдат затруднени. Трудно и досадно ще премине работният ден, внимавайте да не допускате грешки при изпълнението на задачите си.

РИБИ
Днес вашият гняв може да избухне със страшна сила след получаването на някаква информация за хора, които ще се опитат да ви измамят. Вероятно става дума за “приятели”, с които имате финансови отношения. Професионалният ден ще е активен, но по-важното е, че можете да осъществите стремежите си за нова работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене