ЗОВ ЗА ПОМОЩ – Да помогнем на Илка Тагарева от с. Пирин

Казвам се Илка Тагарева и съм на 51 години. Майка съм на две прекрасни дъщери, а отскоро и щастлива баба на двегодишно момиченце.

Когато бях на 27 години ми откриха наследствено заболяване на бъбреците- поликистоза.

За него все още няма лечение. След години на спазване на строга диета и редовни профилактични прегледи най-страшното се случи преди 3 години- бъбреците ми отказаха.

 От 2017 година животът ми се поддържа от хемодиализна машина, която пречиства кръвта ми.

Диализата поддържа живота на човек, убивайки го бавно, но сигурно!

Има два изхода- да чакаме, докато диализата увреди сърцето ми и то да спре да бие или да бъде извършена животоспасяваща бъбречна трансплантация.

Диализата ме промени и остави следи по цялото ми тяло. Хемодиализата отне силите ми и остави стотици белези по ръцете ми от иглите, с които ме бодат 3 пъти в седмицата.

Единственото, което ме крепи, са моите дъщери и малката ми внучка, чиито усмивки ме зареждат и ми дават причина да се боря! Аз имам една мечта- да бъда отново пълноценен човек и да мога да помагам на децата си! Имам нужда от вашата финансова подкрепа, защото необходимата сума е непосилна за мен и моето семейство! Вашата подкрепа е единственият ми шанс да събера сумата и животоспасяващата трансплантация да бъде извършена!

Толкова съм изтощена… не знам колко още ще издържа, но знам… че до последно ще се боря, защото искам да живея!

Благодаря на всеки за подкрепата!

www.HelpKarma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене