Свържете се с нас

Новини

ЗОВ ЗА ПОМОЩ – Да помогнем на Илка Тагарева от с. Пирин

Публикувано

на

Казвам се Илка Тагарева и съм на 51 години. Майка съм на две прекрасни дъщери, а отскоро и щастлива баба на двегодишно момиченце.

Когато бях на 27 години ми откриха наследствено заболяване на бъбреците- поликистоза.

За него все още няма лечение. След години на спазване на строга диета и редовни профилактични прегледи най-страшното се случи преди 3 години- бъбреците ми отказаха.

 От 2017 година животът ми се поддържа от хемодиализна машина, която пречиства кръвта ми.

Диализата поддържа живота на човек, убивайки го бавно, но сигурно!

Има два изхода- да чакаме, докато диализата увреди сърцето ми и то да спре да бие или да бъде извършена животоспасяваща бъбречна трансплантация.

Диализата ме промени и остави следи по цялото ми тяло. Хемодиализата отне силите ми и остави стотици белези по ръцете ми от иглите, с които ме бодат 3 пъти в седмицата.

Единственото, което ме крепи, са моите дъщери и малката ми внучка, чиито усмивки ме зареждат и ми дават причина да се боря! Аз имам една мечта- да бъда отново пълноценен човек и да мога да помагам на децата си! Имам нужда от вашата финансова подкрепа, защото необходимата сума е непосилна за мен и моето семейство! Вашата подкрепа е единственият ми шанс да събера сумата и животоспасяващата трансплантация да бъде извършена!

Толкова съм изтощена… не знам колко още ще издържа, но знам… че до последно ще се боря, защото искам да живея!

Благодаря на всеки за подкрепата!

www.HelpKarma.com

коментара

Новини

Гривни за електронно наблюдение вече ще следят и лицата под домашен арест в Благоевградска област

Публикувано

на

Системата за електронно наблюдение  на правонарушителите вече е налична и на територията на областта. Тя е въведена в експлоатация със заповед на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ към Министерство на правосъдието,  а териториалните служби имат готовност да я прилагат.

Така наречените  „гривни за електронно наблюдение“   са с GPS система и се поставят на крака на лица с мярка за неотклонение „домашен арест“.

коментара

Продължете с четенето

Политика

В основата на отстраняването на Гуцанов като председател на БСП – Варна стоят множество фалшификации

Публикувано

на

Друг аргумент за сваляне на доверието бил, че Гуцанов капсулира структурата и се обгражда само с хора, които е назначил на работа в собствените си фирми и които за едната заплата са готови на всичко.

Множество фалшификации са оказват в дъното на отстраняването на Борислав Гуцанов като председател на БСП – Варна. Истината лъснала, когато той изпратил на „Позитано“ формуляри за членове на партийната структура, които са починали, не съществуват в системата ГРАО и формуляри на различни хора, но с една и съща снимка.

Гуцанов отдавна поддържа организации, в които има несъществуващи членове, за да може на база на тяхната надута численост да излъчва повече делегати на конференцията, която да го преизбира за председател, както и за делегати на конгреса. Документацията била черно на бяло и така лесно се установила измамата.

Друг аргумент за сваляне на доверието бил, че Гуцанов капсулира структурата и се обгражда само с хора, които е назначил на работа в собствените си фирми и които за едната заплата са готови на всичко.

От години не са тайна  и обвързаностите му с бизнес интереси във Варна, като за техните цели търгувал с гласовете на общинските съветници.

Нинова изтъкнала всичко това на среща с актива и заявила, че никой няма да повярва, че БСП е алтернатива, след като Гуцанов е част от модела на управление на Варна.

Приближените на градския лидер скочили на протест срещу председателя, но Изпълнителното бюро били безкомпромисни.

Запознати твърдят, че чашата на търпението на Нинова преляла, когато ѝ представили доказателства, че Гуцанов е бит и унижаван публично от представители на бизнеса на рожден ден, на който е присъствал и където му е търсена сметка за съмнителни финансови операции.

Нинова заявила, че това е абсурд, че това не може да е лицето на БСП във Варна и че ако БСП се яви така на местни избори, това ще е краят ѝ в морската столица./big5.bg/

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ