Областният съвет на БСП Благоевград с категорична подкрепа за Корнелия Нинова

На проведеното вчера редовно заседание на Областния съвет на БСП Благоевград, социалистите направиха подробен анализ на резултатите от изминалите европейски избори. Посочена бе нарасналата подкрепа  за БСП – с 3 500 гласа повече, в сравнение с предишните избори. Най-високи са резултатите в общините Гоце Делчев и Кресна. Там БСП е първа политическа сила, като убедително бие ГЕРБ. С тревога бяха посочени примери за купен корпоративен вот и бяха потърсени причините за 6 пъти по – високите изборни резултати на ДПС, постигнати  в Благоевград.

На заседанието бе приета и декларация, в която социалистите от Пиринско категорично изразяват своето „несъгласие със евентуални вътрешно партийни избори и смяна на лидера.”

„За нас основният приоритет в момента е да насочим всичките си усили към предстоящите избори за кметове и общински съветници, които изискват много работа и организация. „ – са категорични социалистите.

„Областният съвет на БСП – Благоевград призовава своите съпартийци и ръководството да проявят разум и да си дадат ясна сметка, колко скъпо ще струва на партията провеждането на избори за лидер в този момент. За нас е недопустимо да пожертваме бъдещия ни успех и да предадем нашите избиратели в името на неясни цели, неоправдани амбиции и егоистичен реваншизъм. „ – това заявиха социалистите в своята декларация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене