Отборите и в двете възрастови групи на ОбУ „Христо Ботев“, Дъбница- абсолютни победители в турнирът „Общинска футболна лига за ученици“ на община Гърмен

Вчера завърши турнирът „Общинска футболна лига за ученици“ в община Гърмен .

На новата, красива футболна площадка в Обединено училище „Св. Климент Охридски“, Дебрен, се изиграха последните оспорвани срещи.

Младите футболисти доказаха, че поставят на първо място спортсменството, приятелството и добрите отношения между училищата.

По време на турнира категорично бе  поставено едно добро начало което ще сплотява младите спортни таланти и спортисти от училищата в община Гърмен  и в бъдеще .

Така вчера финалната среща  бе между отборите на учениците до 7 клас от Обединените училища на Дебрен и Дъбница . Момчетата от Дъбница се наложиха с 2:1 и спечелиха първото място, а  техните съперници от Дебрен останаха на трето място.

На второ място са класирани  учениците от Долно Дряново, които изиграха приятелска среща с втори отбор от Дебрен, на която не се отбеляза гол.

Първото място при учениците от 8 – 10 клас отново е за  момчетата от с. Дъбница.

Трябва да се подчертае, че  при перфектна организация премина вчера финалният етап на „Общинска футболна лига за ученици“ в община Гърмен .

Купите за победителите подсигуриха директорът на училището в Дъбница,  Илия Цацев и организаторът на турнира учителят г-н Бинджев .

Директорът на училището в  Дебрен Верхат Топчиев поздрави победителите, а директорът на училището победител , Илия  Цацев връчи наградите и  пожела на участниците много здраве и успех на турнира през следващата година.

Ето и крайното класиране:

 

 

Класиране: Първа възрастова група /до 7 клас/ –

1 място – Обединено училище „Христо Ботев“, с. Дъбница

2 място – Обединено училище „Христо Ботев“, с. Долно Дряново

3 място – Обединено училище „Св. Климент Охридски“, с. Дебрен

Втора възрастова група /до 10 клас/ –

1 място – Обединено училище „Христо Ботев“, с. Дъбница

2 място Средно училище „Йордан Йовков“, с. Рибново

3 място – не се присъжда

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене