Свържете се с нас

Светско

Директор на СУ „Св.св.Кирил и Методий”, Сатовча Джеват Дунчев със старши учител Райка Славчева участваха в обучителен семинар за одобрения проект „Модерна и интерактивна класна стая чрез творчество и педагогически иновации“.

Публикувано

на

На 12.06.2019г., по покана на Центъра за развитие на човешките ресурси- София,  Джеват Дунчев – директор на СУ „Св.св.Кирил и Методий”в Сатовча и Райка Славчева – старши учител по френски език, взеха участие в обучителен семинар за одобрения проект „Модерна и интерактивна класна стая чрез творчество и педагогически иновации“.

Всички участници бяха приветствани с одобрените проекти по програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1, а програмата на семинара включваше:

 Откриване;

 Управление на проекти по дейност „Мобилност”;

 Финансови аспекти;

 Представяне на договори за отпускане на финансова подкрепа;

 Въпроси и отговори.

Експертите от ЦРЧР  запознаха  участниците с управлението на проектите: участие в мобилност – структурирани курсове в чужбина; език на комуникация; изготвяне на проектобюджет, съгласно одобрения бюджет от Националната агенция; актуализиране и детайлизиране на работния план; осъществяване на дейностите според графика; изготвяне на Дневник на проекта; редовна комуникация с курсовия организатор; роля на координатора; изготвяне на междинни и крайни отчети; разпространение на резултатите; въздействие и устойчивост; контрол и мониторинг на проекта, административни дейности, управление на собственост и бюджет.

Зададени бяха много въпроси във връзка с управлението на проектите както и се подписаха  договорите между училищата и Националната агенция и с пожелания за успешно реализиране на всички проекти

 

коментара

Новини

Алекс Петканова върти баници и шопска салата

Публикувано

на

Алекс Петканова се оказа истински факир в кухнята. Красивата моделка изненада приятно гостите си в „Черешката на тортата”.

Хубавицата се оказа сръчна домакиня и демонстрира завидни умения в кухнята. Тя приготвя различни български гозби, при това с лекота, пише „България днес”.

Алекс, която наскоро роди и първото си дете, показа заложби на майстор кулинар и умело приготвя баница и шопска салата за гостите си в „Черешката на тортата”.

В ролята на неин помощник се изявява половинката й Дани Петканов. Под зоркия поглед на моделката, Лурия репортер приготвя всичко, което жена му пожелае.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Цяло лято фолклорни концерти в Добринище

Публикувано

на

Oт 6-и юли до 7-и септември от 19,30 часа, всяка съботна вечер, сцената на площада в Добринище ще прелива от прекрасни песни и танци.

Това лято празниците включват 10 концерта на ансамбли от различни фолклорни области на България и чужбина, които ще представят своите програми за жителите и гостите на града.

Идеята възникна преди осем години и вече се превърна в традиция. „Добринишко лято“ се организира под патронажа на кмета на община Банско Георги Икономов и със съдействието на кметство Добринище и НЧ „Димитър Благоев – 1925“. Проявите са без възрастови ограничения и дават възможност за изява на всички обичащи фолклора.

Откриването е на 6 юли- събота от 19,30 часа, с талантливите изпълнения на МФГ „ДЕСИЛИЦА“ и гост-изпълнител.

„ДЕСИЛИЦА“, с ръководител Костадин Галчев, ще представи своя юбилеен концерт „30 години с песен в сърцето“. Групата съхранява традицията на българската фолклорна песен и нейната уникалност вече дълги години и я предава на млади последователи.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ