ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Три улици в Дупница превърнати в скоростни отсечки за мотористи

Сигнали за мотористи, любители на високите скорости, които подлудяват живеещи на три улици в Дупница подадоха читатели на zadupnitsa.com. Живеещи на ул.“Родопи“, „Отовица“ и „Евтим Трайчев“ се оплакват от среднощни най-вече любители на високите скорости, които използват новоасфалтираните улици за

„Родопи“ предразполага за автородеа.

развиване на шофьорските си умения. „Отовица бе много тиха улица, но Общината я асфалтира преди месец и оттогава сме постоянно подложени под стрес от преминаващи с бясна скорост и ръмжене мотористи. Дали правят гонки или не, но полицията трябва да предприеме мерки“, се казва в един от сигналите до редакцията от живущи на „Отовица“.

Подобни сигнали за последователи на филма „Бързи и яростни“ има и за ул.Родопи и „Евтим Трайчев“, които също са изцяло преасфалтирани, твърдят читатели, живущи в района. Особено обезпокоително е положението на „Родопи“, заради близостта на детска площадка и учебни заведения. „Евтим Трайчев“ обаче е любима за шофьорите, тъй като предразполага заради дължината си за развиване на високи скорости. Дали ще бъдат предприети мерки от „Пътна полиция“ остава да разберем.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене