Печени картофени тостове

ВРЕМЕ-30 мин.

ПОРЦИИ-6

ПРОДУКТИ
500 гр.картофи
1 ч.л.сол
1/2 ч.л.кимион
1/2 ч.л.черен пипер млян
1/2 ч.л.мента
1/2 ч.л.червен пипер
1/4 вр.магданоз пресен
150 гр.кашкавал
1 бр.яйца
1 с.л.масло
Начин на приготвяне
  1. Картофите се обелват и настъргват. Изстискват се добре, за да се отстрани всичката течност.
  2. Смесват се с всички останали съставки и се разбъркват добре с ръце.
  3. За да се изпекат тостовете, е нужна тост-скара – такава с капак.
  4. Сложете върху долната и част лист хартия за печене. Отгоре разпределете добре сместа и сложете още един лист. Затворете скара и печете 25 минути на средна температура.

kulinar.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене