Хороскоп за 13 юни

ОВЕН
Може да се говори за известни положителни промени в активизацията и деловия живот, но засега те все още са недостатъчни и успехите, които можете да постигнете, са далеч от задоволяващите резултати. Днес е невъзможно да действате самостоятелно докрай.

ТЕЛЕЦ
В четвъртък ви съпътстват трудности и пречки, които се изразяват на две нива – вътрешно и външно. У самите вас техни аналози са липсата на концентрация, противоречие, психическа слабост. Намеренията и проектите ви не са напълно издържани.

БЛИЗНАЦИ
Повишената нервност и гневът владеят мнозина от вас днес и четвъртък се оказва труден ден. В такова състояние правилните заключения са почти невъзможни поради пропуските, които ще допуснете. Не прибързвайте и бъдете внимателни.

РАК
Предположенията за успехи са валидни за Раците и четвъртък може да се приеме като печеливш ден, но за единици от вас. В по-голямата част от случаите неочаквани причини ще издигнат непреодолима бариера пред вас и така делата ви остават незавършени.

ЛЪВ

Лъвовете се стремят към реализирането на някаква служебна промяна и днес не са далеч от подобно постижение. Достигнатото няма да отговаря на първоначалните намерения, но ако продължите да се придържате към тях, четвъртък ще се окаже само начало на замисленото.

ДЕВА
Мнозина от Девите са предварително подготвени за успешен и спорен ден. Донякъде имате право да разчитате на положително развитие, но то е съвсем в начална фаза и дори да достигне края, съвсем не отговаря на първоначалните проекти. Въпросът опира до недостатъчно финансово покритие.

ВЕЗНИ
В четвъртък мнозина от Везните ще действат енергично по дневните задачи и не е изключено да постигнете успехи. Ще получите новини, които ще бъдат начало на победоносно движение напред. Деловата дейност на някои изисква да пътуват днес. Това е кошмарно задължение и ще опъне нервите ви до краен предел.

СКОРПИОН
Скорпионите са заредени с много енергия и ще действат упорито по задачите си. На мнозина предстои осъществяването на цяла гама от ангажименти, което ви държи в напрежение и често ви доближава до гневни настроения.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са прекалено себични днес и желаят на всяка цена да получат своето. Мнозина търсят начин да освободят негативните си енергии чрез обществените контакти и в някои случаи това ще доведе до буйни скандали. Причина за неприятни последствия при мъжете ще бъдат неудържимите сексуални стремежи.

КОЗИРОГ
Днес много от представителите на Козирог са доста нетърпеливи за действия по набелязани задачи, свързани с израстване в професията или с някакъв вид обществена дейност. За да осъществите желанията си и постигнете набелязаната цел, трябва да действате последователно и с много търпение и дискретност.

ВОДОЛЕЙ
Днес вашите намерения не са достатъчно ясни и това може да ви доведе до нереални планове. Това е валидно за срещи и разговори по интересуващи ви въпроси с приятели. В службата ще се явят пречки, които няма да позволят на мнозина да приключат професионалните си ангажименти за деня. Въздържайте се от спорове с колеги.

РИБИ
При повечето от вас четвъртък се свързва с творчески подем и успешни действия в професията и бизнеса. По парични въпроси четвъртък ще създаде проблеми на мнозина и ще бъде най-добре, ако избягвате тази тема. За някои денят носи промени, свързани с професията, които могат да се кажат твърде позитивни. Други от вас са в отпуск и ми предстои много емоционални запознанства.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене