Кои рокли са най-подходящи за носене през летния сезон?

Едва ли има жена, която да се задоволи с няколко модела рокли, особено когато говорим за летния сезон. Открай време, онлайн магазини като Ree.bg дават възможност на нежната част от света да бъде непрестанно в крак с модата. Летни рокли, елегантни рокли, дълги рокли, къси, та дори сватбени, шаферски рокли, всичко това трябва да присъства поне с един артикул в женския гардероб. Насладете се на прекрасните дамски рокли на Ree.bg, прекрасно допълнение към Вашата колекция за лятото.

Всъщност, някои все още предпочитат да се разходят из магазините и да си изберат дрехите на място. Вече няма нужда да го правите, защото от Ree са се погрижили да опишат артикулите си до последната подробност. Нещо повече, сайтът предлага най-различни видове дамски рокли подходящи за лятото, което със сигурност ще задоволи и най-капризните вкусове.

Типично, понякога горещите температури ни подтикват да търсим по-широки дрехи. Тези дрехи ни предпазват с една идея повече от прилепналите. Дамската лятна рокля със свободна кройка е точно такъв модел. Този тип летни рокли стоят само и единствено на раменете и падат свободно. Това несъмнено ги прави много удобни за носене. Но нека обърнем малко внимание на самия дизайн: роклята е в стил пачуърк (от англ., „на кръпки“), с широки къси ръкави и материя от памук и лен. Тя е идеална за ежедневно носене и е подходяща дори и за бременни.

Все пак, някои жени обичат да обират погледите със стегнати фигура и тяло. Знаете, лятото е сезона, в който всяка жена може да си позволи да покаже повече от себе си. С късата дамска рокля с ревери и къс ръкав наистина няма да остане ненужна за прикриване част от тялото. Моделът е орязан докрай, а наподобяващият риза модел е типичен представител на категория къси рокли. За да се допълни впечатлението за риза, цвета на дрехата е син. Роклята е от дишаща материя, което позволява носенето й по всякакви поводи, стига да Ви стиска.

Ако не сте чак толкова разкрепостени, а напротив – обичате по-консервативните, дълги и елегантни рокли, от Ree.bg са се погрижили и за това. Едноцветната дамска свободна рокля с ревери, копчета и дълъг ръкав загатва само малка част от женското тяло и в същото време дава свобода и удобство. Ако сравним предишната рокля с тази, ще се окаже, че в този случай имаме риза до глезените с дълги ръкави и колан. Артикулът се предлага в три различни цвята, а богатството от размери я прави подходяща и достъпна.

Друга рокля от категорията летни е дамска едноцветна рокля с V-деколте. Това е едно нестандартно допълнение към колекцията Ви от летни рокли. Със своите дантели по деколтето и края на диагоналната пола, това е перфектната дамска рокля за лятно плажно парти. Нещо повече, симплистичния дизайн на модела донякъде напомня на стила Бохо със своята небрежна екзотичност. Роклята е от качествена дишаща материя, което я прави идеален избор за сезонните жеги.

Може би рядко се намира рокля, която да е подходяща за много и различни видове поводи. Дамска плажна рокля до раменете с ръкави тип фенер и цветни мотиви със сигурност е такава. Със своят елегантен и женствен дизайн, тази рокля със сигурност се вписва както в графа летни, така и в графите елегантни, къси, а защо не и шаферски. Свободните рамене, в комбинация с дългите ръкави тип фенер, придават интересен латино привкус, който допълва флоралните мотиви и минижупа по прекрасен начин.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене