Волен и АТАКА спряха гей-парада да оскверни паметника на Левски (СНИМКИ/ВИДЕО)

Г-н силов вицепремиер, защо пратихте хиляди полицаи да охраняват това сборище на извратеняци?

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров, депутати от партията и стотици симпатизанти и активисти се събраха тази вечер на спонтанен протест в София и с жива верига не допуснаха гей-парадът да премине край паметника на Васил Левски. Те държаха плакати с надписи „Гей оувър – gay over”, “Силовият вицепремиер, защо прати МВР да пази педерастите”, „Фандъкова, не развращавай децата ни! Забрани гей-парадите”.
„Тук сме да спрем шествието на извратеняците. Няма да им позволим да минат край паметника на Левски и да го осквернят”, заяви Сидеров.

Той попита защо Фандъкова вече 12 години позволява това шествие да се вихри в центъра на София, да развращава децата и да предизвиква възмущение.

Сидеров се възмути от огромното полицейско присъствие в центъра на София. Буквално на метри един от друг бяха застанали униформени, които охраняваха гей-парада. „Защо МВР, с огромен ресурс, харчи парите на българския данъкоплатец, за да охранява хора, които се нуждаят от лечение? Такова полицейско присъствие не съм виждал дори когато идва папата или президент”, каза Сидеров и отсече, че ще зададе специално въпроси в Народното събрание към силовия вицепремиер Каракачанов и министъра на вътрешните работи Маринов – кой разпореди да се харчат нашите пари за охрана на шествие на извратени и болни хора и колко струва на българския данъкоплатец да се пази едно извращение. „Това е гавра с всякакви ценности – семейни, традиционни, християнски”, заяви Сидеров.

Той попита и къде са сега новоизбраните евродепутати, които заявяваха, че се борят срещу Истанбулски конвенции, джендър философията и т.н. „Защо не дойдоха пред паметника на Левски да го бранят? Къде е Джамбазки? Къде са патриотичните партии?”, заключи Сидеров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене