„България без цензура“ учреди младежката организация в Пиринско

ББЦ - младежка организация в Пиринско

Партията на Николай Бареков „България без цензура“ учреди младежката организация в Област Благоевград.Учредителното събрание се проведе днес от 18:30 часа в конферентната зала на хотел „Езерец“ в Благоевград.

На събранието присъстваха зам.-председателя на „България без цензура“ Росен Петров, председателят на младежката организация на „България без цензура“ Никола Митев и неговите заместници Десислава Балабанова и Теодора Стоянова. Освен делегацията от София на конференцията присъстваха организационния секретар на ББЦ в Благоевградска Област Сотир Гълъбов, Областният председател Рашко Динков и всички общински председатели и младежи от структурите на ББЦ в Пиринско.

ББЦ-младежи-Пиринско

След като се прие дневният ред на учредителното събрание с единодушно гласуване за председател на младежката организация в Област Благоевград бе избран Красимир Пенев Алексиев от Благоевград, който ще отговаря за спорта и забавленията в областта. За негови заместници бяха избрани Мартин Валентинов Димитров от Петрич, който ще отговаря за култура и образование, Димитър Иванов Тренчев от Разлог, който ще отговаря за социални дейности и Ангел Илиянов Недялков от Банско, който ще отговаря за международни отношения. За секретар на младежката организация бе избрана Елица Димитрова от Благоевград.

ББЦ-младежи-Пиринско

След като приключи учредителното събрание Областния координатор Рашко Динков благодари на всички участници в конференцията и пожела успех на председателите на младежката организация в учредяването на младежките структури във всички 14 Общини на Благоевградска Област.

pirinsko.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене