Свържете се с нас

Таблоид

Общински съветник от АТАКА в София: Г-жо Фандъкова, настоявам да забраните гей-парада!

Публикувано

на

Защитете българските деца! Те не носят вина, че живеят в един сбъркан свят, пише Станил Станилов

Общинският съветник от АТАКА в София Станил Станилов изпрати отворено писмо до кмета Йорданка Фандъкова с призив тя да не дава разрешение за провеждането на предстоящия гей-парад. Той настоява за забрана на това „порнографско сборище”.

Станилов се мотивира, че след демократичните промени у нас Конституцията гарантира правата и свободите на българските граждани и подобни прояви са ненужни. „Възползвайки се обаче от Вашата и на софийските граждани търпимост, малка група хора, наричащи се „хомосексуални“, всяка година излизат и предизвикват обществото, пропагандирайки сред най-уязвимата група – децата, своите сбъркани представи за любов, семейство и съжителство”, пише Станилов.

Местният парламентарист от АТАКА припомня на столичния кмет, че България е православна страна с традиционни ценности, нямащи нищо общо с извратените джендър-идеологии на западния неолиберален свят. „Българите винаги са смятали семейството за съюз между мъж и жена, който в мир, любов и уважение отглежда плодовете на своята любов – децата. Българите доказаха всичко това, оказвайки изключителна съпротива срещу приемането на Истанбулската конвенция”, напомня Станилов.

„Г-жо Фандъкова, защитете българските деца! Те не носят вина, че живеят в един сбъркан свят”, призовава в заключение общинският съветник.

Снимка: Факсимиле от отвореното писмо на Станил Станилов до столичния кмет Фандъкова

коментара

Таблоид

Ще умра от притеснение, внучката ми живее в голяма мизерия и тормоз в мъжовата си къща в Долно Дряново, болна е чака я втора операция нямат лев за лечение и хляб

Публикувано

на

Така започна тъжният си разказ баба Накие Ворук от гоцеделчевското село Господинци която изплака мъката си пред репортер на Топ Преса . „ Не ме е страх , знам че след публикацията ще има последствия и за мен и за внучката ми  но поемам пълната отговорност за всичко , за нея и детето  вратите са ми отворени  и ден и нощ  но се страхува “ заяви възрастната жена .

Повод да потърси гласност  чрез  медиите е  случка от преди няколко дни когато тя, майката на внучката й Елиса и другата й баба били закарани в Долно Дряново  лично от съпруга на Елиса  да им помогнат  за оправяне на месото от телето което са заклали .

Първо били обвинени трите помагачки, че са откраднали от месото ,после че бабата пила кафе със свекъра на Елиса  и накрая се стигнало до  дърпане и блъскане  на майката на Елиса и изхвърляне от сватовата къща  след като свършили всичката работа да се прибират за Баничан и Господинци пеша .

„Не знам с какво заслужихме това отношение след като  съпругът на внучката ми която е едва 19 годишна  ни помоли да им помогнем  и лично той с колата ни закара в Долно Дряново . Аз поне не заслужавам такова  отношение защото със скромната си пенсия лично  ги издържам . Скандалът тръгна за 5 лева които имаше внучката ми в джоба си за  да купи хляб  и нещо на детето за деня  , а мъжът и Джевджет Харун –Лъчо й ги искаше  да ги изиграе на комар.

За  близо две години съжителство с този човек внучката ми поне 30 пъти си е избягала защото е подложена на голям тормоз и  става ежедневен свидетел на скандали и побоища в тази къща , и всичко е за пари . Непрекъснато ме  тормозят  да им давам пари а аз съм болен човек с малка пенсия . Изпращам още ставата която ми смениха , купувам един куп лекарства .Ям качамак всеки ден за да пестя  да има какво  да им   давам .Внучката ми е в болнични  защото претърпя една операция и сега я чака втора , а мъжът й  -Лъчо  не работи никъде , лев не вкарва в къщата . За пари пребива и баща си всяка вечер там са скандали и побоища  , гонят го горкият човек с майка му  като куче от къщата и той се принуждава да спи в цеха  при кашоните, не знам в това село няма ли власт ,няма ли полиция .

Съсипват я внучката ми и физически и психически .Цялото майчинство  мъжът й  го тегли  и го проиграва на комар нямат пари и хляб да си купят ,не и дава да  завърши образованието си  ,болна след операцията я кара да  ходи да работи в цеха да му изкарва пари за да има да ги залага на комар , а нея я чака втора операция ,лекарите чакат да минат три месеца от първата .Лично аз й бях придружител в болницата цяла седмица , той не стъпи да я погледне седеше си вън в колата .Внучката ми  гони всичката работа и по вкъщи и по полето и за детето се грижи . Ние също  ходим да им сеем и копаем по нивите както и после да им прибираме реколтата . Всички мебели  които имат са със заеми  изтеглени от мен , скоро  им купих и телевизор на изплащане и той да ме заплашва мен че ще грабнел дървото да ме пребие и да ме гони като куче затова че сме отишли да му помагаме , не мога да се примиря  .Ние  не отидохме за кавга , отидохме да помагаме защото ни  помолиха и ни  закараха  в Долно Дряново , даже и горивото на колата  платихме за отиване и връщане и накрая ни изгониха ,само ние си знаем как сме се прибрали и как сме преживяли  това унижение .

Ще умра с отворени очи защото Елиска ми е много скъпа , аз си я отгледах и сега един измамник и комарджия заедно с майка му да й вадят душата и да я съсипват ….. Ще го умрат в тази къща  момичето ми , а аз не знам към кой да се обърна за да й помогна , разказва през сълзи баба Накие Ворук от Господинци .

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области

Публикувано

на

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области, информират от пресцентъра на дружеството.

В Благоевград без ток ще бъдат улиците  „Александър Стамболийски”,  „Брегалница“, „Калиманци“, „Коста Босилков“, „Кукуш“, „Никола Вапцаров“, „Панайот Хитов“, „Прилеп“, „Струмско Център“ и „Хаджи Димитър“.

В Кюстендил планирани прекъсвания на електричеството ще има по улиците  „Абоба“ и „Осоговска Планина“.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ