Ало, неврокопските седесари – само, моля ви, по-леко със самочувствието…

И ето, изборите минаха. Анализите са – кой как му изнася. Истината е, че всички партии в общината се справиха сравнително добре според работата и претенциите си, с изключение Ало, неврокопските седесари – само, моля ви, по-леко със самочувствието…на коалиционния партньор на ПП ГЕРБ, а именно – СДС. Докато представителите на всички водещи политически формации в община Гоце Делчев се представиха изключително забележително със скромност и достойнство, има една група политици в града ни, която не може да се намери в ръце – именно старите седесари.

Наблюдението ни на нас от местната медия показва, че повечето от неврокопските представители на СДС вече се държат като управляваща партия. Ако не били те, ГЕРБ щели да изгубят изборите, ако не били те, ГЕРБ в Гоце Делчев щели да имат около 1000 гласа само…Нямаше как да коментирам тези поредни политически щуротии, родени от манията за величие на някои екс величия, ако не се уплаших, позовавайки се на опита си, че сега тези се тупат по гърдите, утре ще вземат да кадруват, да се опитват да влияят на назначения, да плашат ръководители на институциите, че ако не им играят по свирката, ще им създадат политически проблеми…

Това вече не трябва да се допуска. Настоявам и общество, и политици да обърнат внимание на тези мои думи. Писна ми от хора, от които реално нищо не зависи и в обществен, и в политически план, да се правят на велики! На вас писна ли ви?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене